@מאיר עלי באבא היום יש מסיבת נקודות של אלעל
אין אפשרות להעביר נקודות מאחד לשני (בעבר היתה אפשרות ובוטלה)מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר נקודות בחשבון של אל על מאחד לשני?
ולמי שמתמצא אם הכרטיס שאני רוצה להזמין באל על, הלוך יש כרטיס בונוס חזור לא, כדאי לי לקנות את ההלוך ולחכות עם החזור לשבוע הבא אולי יהיה עליו בונוס?
או שאם אין עכשיו אז לא יהיה על זה יותר?
בכל חשבון אין לי סכום גבוה רציתי לצרף את שניהם...אין אפשרות להעביר נקודות מאחד לשני (בעבר היתה אפשרות ובוטלה)
אפשר אבל לקנות כרטיס מהחשבון לכל אדם שתרצו
בעיהבכל חשבון אין לי סכום גבוה רציתי לצרף את שניהם...
הכוונה שמשתלם לקנות נקודות או עדיף להשלים באשראי את הסכום החסר?אפשר רק לקנות עוד נקודות במחיר לא פורפורציונלי
בוודאי להשלים במזומןהכוונה שמשתלם לקנות נקודות או עדיף להשלים באשראי את הסכום החסר?
כבר הונפק לך החזר? תבדוק בארנק ברינאייראנשים בבקשה עזרתכם!!!
@מאיר עלי באבא @3524 @מושיק פ
נכנסתי ללינק שריינאיר שלחו כדי לבחור טיסה חילופית,
בשונה מהפעם הקודמת שנכנסתי, אז היה צריך לסמן V על הטיסה ואז הועברו אוטומטית לבחור תאריך חילופי,
הפעם הופיע כפתור גדול של קבלת החזר (כנראה רצו שאוטומטי ילחצו עליו...)
ועבד להם
בטעות לחצתי עליו....
דיברתי עם נציגה בצ'אט והסבירה לי שאין מה לעשות
זהו?
להתיאש מזה?
(שילמתי 40 יורו הלוחזור לוינה...)
תודה גדולה לעונים!
תוך דקה! הנפיקו החזרכבר הונפק לך החזר? תבדוק בארנק ברינאייר
מהנסיון שלי בצאט ברינאייר זה מאוד תלוי על מי אתה נופל יש יותר נחמדים ויש פחות אבל אם כבר הונפק לך החזר סיכוי גדול שאפשר להגיד קדיש
תנסה עוד פעם בצאט אבל הסיכוי נמוך לא יודע אם זה שווה את ה20 דקות שאתה מחכה לתור בצאטתוך דקה! הנפיקו החזר
להתייאש?
התינוק מוגדר כנוסע נפרד?? אם כן אפשר לקבל החזר רק עליו בבקשת החזר אפשר לסמן למי אתה רוצה החזרגם אני בריינר יש לי טיסה עם תינוק ועכב השינוי הם לא מוכנים לזכות אותי רק על התינוק . מה עושים אני כן רוצה לטוס בעז"ה אבל בלי התינוק
לוותר על ה50 יורו
לא ניסיתי@מאיר עלי באבא תודה על העזרה!
יש אפשרות להתחיל צ'אט חדש עם נציג בלי שיראו את היסטורית ההתכתבות?
תודה.
כי לא רוצה שיראו שהקודם סירב...לא ניסיתי
אפשר לנסות לא מהחשבון שלך כי בכל מצב הם מבקשים לכתוב להם מספר הזמנה ומייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: