בנצי מיוזיק
משתמש פעיל
יש לאתונה ב 750 שקל
ולוינה ב 800 שקל
ולוינה ב 800 שקל
יש לך מידע מעןדכן?באיזה אזורים בהרי אוסטריה ניתן למצוא בקיץ בקלות מניינים? ואיפה הם מתקיימים בד"כ כדי לחפש מקומות קרובים לשם
מזוודה יכולה להכפיל את המחיר - תלוי מאד באיזו חברה, לפעמים שווה לשלם יותר על הכרטיס כדי שהמזוודה תעלה פחות.מחפשת טיסות זולות 2 לבודפסט השבוע הראשון של יולי
מה שמצאתי ברגע שהוספתי מזוודה הוסיף לי המון במחיר אני ירוקה לחלוטין
אשמח לעזרה
תודה רבה !!!!
זוג + תינוקמזוודה יכולה להכפיל את המחיר - תלוי מאד באיזו חברה, לפעמים שווה לשלם יותר על הכרטיס כדי שהמזוודה תעלה פחות.
לכמה לילות אתם רוצים ליסוע?
כמה נפשות?
שולח בפרטיזוג + תינוק
מראשון עד רביעי
אפשר קישור לוינה?יש לאתונה ב 750 שקל
ולוינה ב 800 שקל
אפשר קישור לוינה?
אפשר קישור לוינה?
(זה רביעי בלילה עד ששי בבוקר)Skyscanner
www.skyscanner.co.il
זה לא זול בכלל, אני הזמנתי לפני שבוע בפחות מ900,באל על ירד המחיר, 998 הלוך חזור,
פחות מ900???זה לא זול בכלל, אני הזמנתי לפני שבוע בפחות מ900,
אם אתם לא מהטיפוסים הלחוצים, לדעתי כדאי לחכות ותמשיכו לעקוב.
לא זוכר בדיוק (לא בשבילי), מסוף אב עד תחילת אלול.פחות מ900???
עקבתי...
לאיזה תאריכים הזמנת?
לא אמרתי דבר כזה, פשוט עם אלעל היה לי ניסיון ספציפי, כנראה שאותו דבר לגבי בריטיש, אם כי זה מחיר זול אז פחות סיכויים שזה ירד משמעותית.ומה עם בריטיש?
לא שווה?
ומה מומלץ?.
לא אמרתי דבר כזה, פשוט עם אלעל היה לי ניסיון ספציפי, כנראה שאותו דבר לגבי בריטיש, אם כי זה מחיר זול אז פחות סיכויים שזה ירד משמעותית.
זה תלוי בך...תודה!
ומה מומלץ?
(ברור שאלעל ישיר וכו.. השאלה אם פער המחיר שווה את זה)
לאחרונה אני רואה ירידות בהרבה חברות.....אם אתם לא מהטיפוסים הלחוצים, לדעתי כדאי לחכות ותמשיכו לעקוב.
@נחמן העמקןRyanair משיקה מכירת כרטיסים לשבועיים לטיסות ברחבי אירופה וישראל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: