1. איפה בצרפת?משהוא יכול למצוא לי דחוף! טיסות זולות לצרפת בתאריכים:יום/יומיים אחרי תשעה באב-יום שני/שלישי/רביעי בשבוע למוחורת.
תודה רבה רבה!!!!!!!!
ג'נבה1. איפה בצרפת?
2. ישיר או גם לא ישיר?
יש לך את מה שהעלנו למעלה, יכול להיות שקצת רחוק, אבל שווה את הכסףג'נבה
עדיף ישיר,אבל אפשר גם לא ישיר בעצירה במקום נורמלי ולא במשך יום שלם!
תודה רבה רבה !
המחירים לשוויץ הזויים. אכן לערים בצרפת הרבה יותר זול (אם כי עדיין קצת יקר).יש לך את מה שהעלנו למעלה, יכול להיות שקצת רחוק, אבל שווה את הכסף
ישיר לנאנט צרפת ב-970 ש"ח
https://www.skyscanner.co.il/transp...nabled=false&inboundaltsenabled=false#results
המחירים לשוויץ הזויים. אכן לערים בצרפת הרבה יותר זול (אם כי עדיין קצת יקר).
יש גם טיסה לפריז שהיא קצת יותר קרובה מנאנט (5 שעות או 8 שעות נסיעה).
https://www.skyscanner.co.il/transport/flights/tela/pari/190812/190819/?adultsv2=1&childrenv2=&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&qp_prevProvider=ins_month&qp_prevCurrency=USD&qp_prevPrice=335&priceSourceId=taps-taps&priceTrace=201908061615*D*TLV*CDG*20190812*joom*5O|201908061615*D*CDG*TLV*20190819*joom*5O#results
תודה אשמח כן לטיסה לצרפת ובלי נסיעות ארוכות מידי.......יש לך את מה שהעלנו למעלה, יכול להיות שקצת רחוק, אבל שווה את הכסף
ישיר לנאנט צרפת ב-970 ש"ח
https://www.skyscanner.co.il/transp...nabled=false&inboundaltsenabled=false#results
רכב... הכי פשוט הכי זולמה הפרוצדורה הסבירה אם אני כעת צריך להגיע לסיני?
מבחינת מחירים, מעבר גבול, אוטובוסים, מוניות/ מטוסים (מה עדיף?) וכו'.
אכן.רכב... הכי פשוט הכי זול
6 שעות נסיעה בתח"צתודה אשמח כן לטיסה לצרפת ובלי נסיעות ארוכות מידי.......
\כי אנחנו בלי רכב....
@תמי(ד) בחיוך!!! זה בשבילך!!!טיסה לפריז מ-11/8 (תשעה באב) עד ה-18/8
ישיר
211 דולר
לא כולל מזוודה
כעת באתר המכירות הפומביות של אל על
כשמזמינים בטבת בשביל חודש אב....תגידו איפה אנשים מוצאים טיסות הזויות בעשרות שקלים בודדים?
מדברת על טיסות ב50 ש"ח לדג'
יש למישהו מושג?
אז תנו לי באב לחודש שבט!!כשמזמינים בטבת בשביל חודש אב....
בהחלט...תגידו איפה אנשים מוצאים טיסות הזויות בעשרות שקלים בודדים?
מדברת על טיסות ב50 ש"ח לדג'
יש למישהו מושג?
איפה אני יכולה להתחיל לחפש בכזה מחיר? ולמצוא....בהחלט...
להכיר את השוק היטב.
צריך להכיר את החברות בתחום ולעקוב כל הזמן...איפה אני יכולה להתחיל לחפש בכזה מחיר? ולמצוא....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: