TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
כמה ילדים?
כמה מבוגרים?
מה התאריכים?
תן פרטים
כמה מבוגרים?
מה התאריכים?
תן פרטים
אני עליתי על טיסה לדברצין ב2 בצהריים בער"ש כאן בארץ... היה צפוף נורא, וממש הצטערתי שטסתי בסוף.אוסטריאן איירליינס- עד כמה מדייקים בזמני הטיסות?
האם אחראי לטוס איתם מוינה ביום שישי שאמורים לנחות ב2 ועשרים בצהריים? גרים במרכז..
היא מדברת על נחיתה ב2אני עליתי על טיסה לדברצין ב2 בצהריים בער"ש כאן בארץ... היה צפוף נורא, וממש הצטערתי שטסתי בסוף.
זה כמעט היה חילול שבת / שהייה בשבת בשדה התעופה.
הגענו לקרעסטיר בשניה האחרונה.
לנחות ב2
נו , אז איך זה קשור לסיפור המרתק שלך ?נכון היא כתבה במפורש:
אין לי ניסיון עם החברה ,נו אז מה אומרים זה הגיוני? נחיתה בארץ כמובן.
זו חברה דייקנית?
מה הניסיון שלכם איתה?
@קשקושי אורייתא @חיים רר @TYPE:{programmer} @ מושיק פ
ודאי שהיא יותר אמינה מוויז אייר וריינאירנו אז מה אומרים זה הגיוני? נחיתה בארץ כמובן.
זו חברה דייקנית?
מה הניסיון שלכם איתה?
ז״א שאין עניין למשל להזמין באל על מבחינת זה, לא?אבל עיכובי טיסה זה לא תמיד בגלל החברה ולכן תמיד זה יהיה סוג של הימור
אם גם באלעל הנחיתה באותם שעות לא רואה הבדלז״א שאין עניין למשל להזמין באל על מבחינת זה, לא?
בביקורות נראית חברה דייקנית
אל על בנתוני עמידה בזמנים קיבלה רק 70%ז״א שאין עניין למשל להזמין באל על מבחינת זה, לא?
בביקורות נראית חברה דייקנית
אני חושב שזה שעה סבירה לנחות בארץ אולם לפני שאת מקבלת את ההחלטה הזאת תשאלי את עצמך מה את עושה אם מבטלים לך את הטיסה ביום שישי?נו אז מה אומרים זה הגיוני? נחיתה בארץ כמובן.
זו חברה דייקנית?
מה הניסיון שלכם איתה?
מבלי להתייחס לעצם השאלה, כרמל סוגרים בשעה 10, ומהשעה 10 וחצי הם מתחילים להאיץ בסועדים לסיים וללכת.האם ידוע לכם אם זה בטיחותי לצאת בשעה 11-12 בלילה ממסעדת כרמל לתחנת האוטובוס שמביאה לשדה התעופה? (נשים בלבד)?
אם אתה מתעקש על נחיתה בהיתרו דוקא!! יש לי לא ישיר ב1130 דולר כולל מזוודות וישיר ב1630 דולראשמח מאד לעזרה!!!!!
אני צריכה טיסה לזוג עם ילד קטן (חצי שנה) עם כבודה
ללונדון נמל היתרו מתאריך 30/07 עד 07/07
אשמח מאד לעזרה לטיסה הכי זולה
@חיים רר @TYPE:{programmer} ועוד ועוד כמובן מי שיודע..
לא ציינת באיזו עיר ומדינה (אבל מן הסתם בודפשט, נכון?).האם ידוע לכם אם זה בטיחותי לצאת בשעה 11-12 בלילה ממסעדת כרמל לתחנת האוטובוס שמביאה לשדה התעופה? (נשים בלבד)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: