בבוקרשט יש בית חב"ד פעילרוצה לטוס לבוקרשט בבין הזמנים האם יש המלצה ממשהו שהיה שם
ומה לגבי כשרות סופר יהודי ובית כנסת באיזה אזור מומלץ לשהות
לא זה ולא זה ולא זה
רוצים זול וקריר בבין הזמנים ?
רומניה !
???בבוקרשט יש בית חב"ד פעיל
אבל היא עיר חמה ולא אטרקטיבית
אלו ערים?
בודפשט, וינה, בוקשרט, פראג, קראקוב
איפה הכי נעים ביולי-אוגוסט?
לא מתאים לנו מסיבות שונות,אלו ערים
אף אחת לא גבוהה
צאו להרים !
לדעתי וינה הקרירה (יחסית)לא מתאים לנו מסיבות שונות,
יש הבדל משמעותי בין הערים הנ"ל מבחינת החום?
תודה על התגובהזה נשמע מלהיב. משהו מסוג: יאללה, בואו ניסע לחו”ל, לא משנה לאיפה, לא משנה מתי, העיקר שיהיה הכי בזול. מי עושה בשבילי חיפוש מה הכי זול?
איך בא לי לנסות פעם...
ובנימה רצינית, לא מתחילים ככה, צריך להתמקד ואז לבקש עזרה. אחרת זה דיבורים באויר.
אז תרשמי מה הצרכים שלך ומה חשוב וככה אפשר להתיל לחפשתודה על התגובה
מכיון שזה אשכול שעוזר אחד לשני
אשמח למיקוד,
כי אין לי דרישה למקום מסוים, אלא כיוון מה הצרכים שלי,
ואשמח להמלצות, מאלה שיש להם נסיון
קיץ? חורף? צפון? דרום? הרים? ערים? טיולים? בילויים? מנוחה? שופינג? בד"ץ? רבנות מהדרין?תודה על התגובה
אשמח למיקוד,
ייתכן שכדאי לעשות אחרת, תכינו מסגרת תקציב משוער, מסגרת תאריך משוער, תוסיפו פירוט בסיסי של אפשרויות (רשיון נהיגה/תינוקות/רמת ארוחות/ רמת מקום לינה/מה אתם מצפים מהנסיעה שלכם), ואז אפשר לנסות לעשות התאמות.תודה על התגובה
אשמח למיקוד,
אז תרשמי מה הצרכים שלך ומה חשוב וככה אפשר להתיל לחפש
ומה הכוונה כשרות מהודרת? בחול זה לא כמו בארץ
קיץ? חורף? צפון? דרום? הרים? ערים? טיולים? בילויים? מנוחה? שופינג? בד"ץ? רבנות מהדרין?
חוצמיזה, יש מקומות שהטיסה אליהם זולה והמזון יקר, יש מקומות שהשכרת רכב יקרה, זול ויקר יכולים להשתקלל כך שלפעמים הזול הוא יקר והיקר הוא זול.
עונה לפי השאלותייתכן שכדאי לעשות אחרת, תכינו מסגרת תקציב משוער, מסגרת תאריך משוער, תוסיפו פירוט בסיסי של אפשרויות (רשיון נהיגה/תינוקות/רמת ארוחות/ רמת מקום לינה/מה אתם מצפים מהנסיעה שלכם), ואז אפשר לנסות לעשות התאמות.
למרות שמחירי הטיסה כעת כבר לא זולים, הונגריה היא עדיין האופציה הזולה ביותר. אחריה בתור וינה. אם תמצאו טיסה זולה לבריסל אפשר לקחת בחשבון גם את אנטוורפן. אולי. כנ"ל קרקוב. כל האחרים כבר יקרים מאוד.עונה לפי השאלות
כשרות מהודרת אני מתכוין כמו גם רובין חת"ס בעלזא אבל לא פחות מכך
מחפש לעוד שבועיים או שלוש
יציאה ראשון שני, חזור רביעי חמישי = 3 לילות
יש רשיון
זוג ללא תינוק
רמת ארוחות, שיהיה אפשרות לקנות כמו מינימרקט, ולפחות ארוחה אחת מוכנה אפי' סוג של פיצה או פלאפל ועדיף מסעדה
תקציב מסגרת, כמה שיעלה, אך מעדיפים את מה שיצא במכלול (טיסה+רכב+לינה+עלויות מזון ואטרקציות) יחסית זול
לא מחפש להספיק במירוץ כמו שיותר אטרקציות, אבל שכן יהיה אפשר להספיק דברים מענינים בניחותא כמה שיותר
ותודה על המיקוד ועל כל העזרה פה באשכול
@צ'ייסרבבוקרשט יש בית חב"ד פעיל
אבל היא עיר חמה ולא אטרקטיבית
למניינים יש 3 מלונות כשרים בהרי הקרפטים ואפשר להתמקם לידם
1בישוב פויאנה בראשוב יש של אבימור פעיל בבין הזמנים .
2בישוב סינאיה מלון רינה - לברר תאריכים.
3 במעיינות המופטה .
בוקארשט - ארמון הפרלמנט - קניון afi -קארטינג
1. מכינים כסף- והרבהרוצה לטוס בבין הזמנים לאיטליה
איך אני מוצאת טיסה הכי זולה שיש ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: