תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

eti mi

משתמש פעיל
טיסה לפראג הלוך ב21 לאוגוסט יום ראשון וחזור ב25 לאוגוסוט מה המחיר?

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
טיסה לפראג הלוך ב21 לאוגוסט יום ראשון וחזור ב25 לאוגוסוט מה המחיר?
1651444041855.png

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מתוך סקרנות אני שואל:
אני שם לב שהרבה מבקשים מחירי טיסות. מעניין אותי לדעת אם מסובך לבדוק את מחירי הטיסות באתרים המובאים בתגובות? (התגובות לא מציגות ממצאים יוצאי דופן, אלא את המחירים המוצגים לכל דורש בחיפוש הכי פשוט באתרים הכי מוכרים).

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מתוך סקרנות אני שואל:
אני שם לב שהרבה מבקשים מחירי טיסות. מעניין אותי לדעת אם מסובך לבדוק את מחירי הטיסות באתרים המובאים בתגובות? (התגובות לא מציגות ממצאים יוצאי דופן, אלא את המחירים המוצגים לכל דורש בחיפוש הכי פשוט באתרים הכי מוכרים).
לא מורכב לחפש טיסות

יום שישי

משתמש צעיר
כיצד מח]פשים טיסה עם שני יעדים?
למשל, לנסוע מישראל לברלין, לאחר יום בברלין להמשיך לניו יורק, וחזור מניו יורק לישראל (עם או בלי עצירה, אך לא עצירה ארוכה).

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
כיצד מח]פשים טיסה עם שני יעדים?
למשל, לנסוע מישראל לברלין, לאחר יום בברלין להמשיך לניו יורק, וחזור מניו יורק לישראל (עם או בלי עצירה, אך לא עצירה ארוכה).
הצורה הפשוטה היא לחפש טיסות עם חברות תעופה מסוימות שעוברות באותה מדינה. לופטהנזה הגרמנית כמובן תעבור דרך גרמניה, אבל יש כמובן עוד חברות.
הצורה המורכבת יותר היא לבנות קונקשן עצמאי, שזה אומר טיסה הלוך ושוב מישראל לברלין, ואז טיסה הלוך ושוב מברלין לניו יורק.
הדרך היקרה והלא משתלמת היא להשתמש באפשרות שיש בהרבה אתרים - ״ריבוי יעדים״ (או איך שכל אתר קורא לזה).

כל זה אם מעוניינים בעצירה ביעד ספציפי דייקא, אבל אם פתוחים ומוכנים לעצירה בכל יעד, בדר״כ חיפוש רגיל בטיסות הזולות יניב תוצאות של עצירות באורך כזה ואחר בשלל יעדים אירופאיים. באופן כללי בתקופה של השנה שנתיים האחרונות הטיסות הזולות ביותר הן דרך איסטנבול (ודי עם הסטיגמה הלא מוצדקת נגד היעד הזה...) וליסבון. אבל בהחלט ניתן למצוא עוד הרבה יעדים זולים.
מחיפוש מהיר ושטחי לחודש יולי הקרוב עושה רושם שפריז ואמסטרדם די מככבות...
ולחובבי האקסטרים - יש גם טיסות די זולות (יחסית לתקופה) דרך עמאן בירת ירדן...

האלמוני

משתמש מקצוען
למכירה 2 כרטיסים מבודפסט ביום שישי בבוקר ב$195 לכל כרטיס

באישי או lir858 בג'ימייל

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

אדריכלות פלוס

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על יעד זול ונחמד לשבוע הבא שני עד חמישי - שישי
משהו בסגנון של טביליסי בטומי (רק ששם התחזית לא משהו...)
תודה!

ישראל גיל

משתמש רשום
אני צריך טיסה הכי זולה שיש לזוג מכ"א עד כ"ד סיון ללונדון הלוך חזור כולל מזוודה קטנה משהו הכי זול שיש

צ'ייסר

משתמש מקצוען
@צ'ייסר
אני מעוניינת לטוס לוונציה, איזה שדה הקרוב ביותר?
מאלפנסה מילאנו,נאפולי, קטניה (סיציליה),רומא פיומיצ'ינו, ואיך מתניידים מאחד משדות התעופה הללו?
תודה מאד מראש
מילאנו
יש רכבת ישירה לתוך ונציה
אבל לא זולה
אם הנסיעה היא רק לונציה כדאי מאוד לשקול לשלם יותר לטיסה ישירה לונציה .

חיננית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מילאנו
יש רכבת ישירה לתוך ונציה
אבל לא זולה
אם הנסיעה היא רק לונציה כדאי מאוד לשקול לשלם יותר לטיסה ישירה לונציה .
האמת שאנחנו לא נעולים על זה. מחפשת יעד מענין וזול.
אשמח לשמוע המלצות.
טיסה ישירה לונציה יש לי רק בחזור. הלוך- אני מעונינת ביום שני וראיתי שיש רק מרומא או סיציליה, זה הגיוני?

צ'ייסר

משתמש מקצוען
האמת שאנחנו לא נעולים על זה. מחפשת יעד מענין וזול.
אשמח לשמוע המלצות.
טיסה ישירה לונציה יש לי רק בחזור. הלוך- אני מעונינת ביום שני וראיתי שיש רק מרומא או סיציליה, זה הגיוני?
מיום שני עד איזה יום ?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה