בלואו קוסט הכל יכול להיותשאלה למבינים
מה הקאטצ' פה ? איך זה יתכן שטיסה לאיטליה עולה 50 שח?
ומה הפשר של 4 לילות?
צפה בקובץ המצורף 1055748
טיסות עם מושב בלבדמה זה אומר לואו קוסט?
שאלה למבינים
מה הקאטצ' פה ? איך זה יתכן שטיסה לאיטליה עולה 50 שח?
ומה הפשר של 4 לילות?
צפה בקובץ המצורף 1055748
אין קאטצטיסות עם מושב בלבד
על כל תיק הכי קטן תצטרכו לשלם עוד כמה מאות שקלים
חוץ מתיק הגב אפשר להכניס שקיות? זה לגמרי משנה את התמונה. אבל אני לא מבין איך זה הגיוני.הם כן נותנים תיק קטן כלול במחיר
אבל אפשר להביא שקיות ...
רישמית אסורחוץ מתיק הגב אפשר להכניס שקיות? זה לגמרי משנה את התמונה. אבל אני לא מבין איך זה הגיוני.
איך אפשר להכניס ציוד ל 5 ימים בתיק גב קטן?אין קאטצ
אני עכשיו בסקי באיטליה עם טיסה שעלתה סכום כזה
הם כן נותנים תיק קטן כלול במחיר
אבל אפשר להביא שקיות ...
בארץ בדרך כלל עובר חלק,רישמית אסור
מעשית בארץ לא ראיתי אף פעם שלא עובר
בארץ בדרך כלל עובר חלק,
בחזור, יש המון אנשים שנקנסו וחבל.
הטיפ שלי: לבוא עם מעיל גדול ובעל כיסים ענקיים, לפני שניגשים לדלפק החברה הראשון - לרוקן כמה שיותר דברים לתוך המעיל,
לחילופין אפשר להסתיר את המטען העודף לייד הרגליים ולהמשיך ללכת בעדינות ,
ולפני העלייה למטוס פשוט להגיע בשנייה האחרונה, מניסיון זה עובד, הם יטיסו אותך למטוס בלי לשאול שאלות, על הדרך שים עין אם המושבים הראשונים, היקרים, פנויים, שב בלי לדבר מידי הרבה.
כך עשיתי בטיסת ריינאייר מפאפוס.
בהצלחה!
רעיונות מעולים לחובבי הרפתקאות שביננו. (לאלו שפחות מחפשים להעלאת את רמת האדרינלין, אולי יהיה שוה יותר להוסיף 10-20 יורו על מזוודה קטנה נוספת).בארץ בדרך כלל עובר חלק,
בחזור, יש המון אנשים שנקנסו וחבל.
הטיפ שלי: לבוא עם מעיל גדול ובעל כיסים ענקיים, לפני שניגשים לדלפק החברה הראשון - לרוקן כמה שיותר דברים לתוך המעיל,
לחילופין אפשר להסתיר את המטען העודף לייד הרגליים ולהמשיך ללכת בעדינות ,
ולפני העלייה למטוס פשוט להגיע בשנייה האחרונה, מניסיון זה עובד, הם יטיסו אותך למטוס בלי לשאול שאלות, על הדרך שים עין אם המושבים הראשונים, היקרים, פנויים, שב בלי לדבר מידי הרבה.
כך עשיתי בטיסת ריינאייר מפאפוס.
בהצלחה!
אם היה מדובר בסכום כזה, ניחא,רעיונות מעולים לחובבי הרפתקאות שביננו. (לאלו שפחות מחפשים להעלאת את רמת האדרינלין, אולי יהיה שוה יותר להוסיף 10-20 יורו על מזוודה קטנה נוספת).
ניסיתי להזמין ולא נתן לי בכלל להיכנס, לא ל17 דולר ולא למחירים קרובים אליו.אין קאטצ
אני עכשיו בסקי באיטליה עם טיסה שעלתה סכום כזה
הם כן נותנים תיק קטן כלול במחיר
אבל אפשר להביא שקיות ...
בדר"כ מדובר בכמה כרטיסים בודדים שנמכרים די מהרניסיתי להזמין ולא נתן לי בכלל להיכנס, לא ל17 דולר ולא למחירים קרובים אליו.
רק כשהתקרבתי ל50 דולר נתן לי אפשרות להזמין
אפשר קישור?בדר"כ מדובר בכמה כרטיסים בודדים שנמכרים די מהר
באתרים האלה יש אפשרות להצטרפות לרשימות תפוצה וכשמגיע מייל צריך להזמין מהר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: