המורה תהילה
משתמש חדש
יש לי שני תורים ליום שני הקרוב בלשכת רמת גן. מי שמעוניין שיכתוב כאן את המייל שלו ואשלח לו פרטים.
אשמח לתור דחוף לחידוש דרכון בכל מקום בארץ
אשמח לתור דחוף לחידוש דרכון בכל מקום בארץ
אם אתם עדיין צריכים.מכתבו כאן את המייל שלכם ואחזור אליכם במייל עם פרטיםאפשר תור אחד בבקשה
אשמח מאד!!!יש לי שני תורים ליום שני הקרוב בלשכת רמת גן. מי שמעוניין שיכתוב כאן את המייל שלו ואשלח לו פרטים.
עדין פנוי אולי ??יש לי שני תורים ליום שני הקרוב בלשכת רמת גן. מי שמעוניין שיכתוב כאן את המייל שלו ואשלח לו פרטים.
תנסי את הלישכה בביתר. גם אם לא יופיעו שם תורים פנויים תנסי שוב ושוב מדי שעה. פה ושם משתחרר להם. אנחנו עשינו כך השבוע ובסופו של דבר מצאנו תור לאותו שבוע.חייבת את עזרת המומחים שכאן,
צריכה תור לדרכון לבית שמש, התור הכי קרוב הוא ליולי!
מה אפשר לעשות?
ניסיתי לנכנס מלא פעמים במלא שעות וזה מה שהיה הכי קרוב...
אשנח לעזרה!!
כן אני אשמחאם אתם עדיין צריכים.מכתבו כאן את המייל שלכם ואחזור אליכם במייל עם פרטים
אם את לא צריכה את התורים אני רוצה פליזזיש לי 2 תורים בבית שמש 27/2 בבקר
אם יש למישו בירושלים ויכול להחליף
אשמח
יותר מאשמח!
אשמח לקבל
מה הכתובת מייל?צריך לשלוח להם פקס או מייל והם מסדרים תור לתוך כמה ימים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: