אשמח מאודיש לי תור בבית שמש אני לא צריכה @פצצוחה
ב15/8
@תמי היין התור פנוי? אם כן זה מאד יעזור. תודה.אם מדובר על בחור, אז הבן שלי אמר שמטעם העירייה כמדומני, מארגנים להם תור לקבוצת בחורים יחד.
אם זה רלוונטי, תוכלו לפנות אלי לפרטים.
ואם זה אכן יתבצע, אז יתפנה התור שלו שקבענו ליום אחרי ט"ב. כלומר לי"א אב (או אולי י"ב? לא זוכרת בדיוק)
אם עדיין לא נתפס אשמח מאוד!יש לי תור בבית שמש אני לא צריכה @פצצוחה
ב15/8
אם עדיין לא נתפס אשמח מאוד!אשמח מאד לתור
1mtdcy=gmail.com
תודה!
העברתי כבר סורי...איך בעצם מחליפים תור? זה לא לפי ת.ז. של המזמין?
אויש, בדיוק השבוע הבן שלי העביר את התור לחבר שלו.@תמי היין התור פנוי? אם כן זה מאד יעזור. תודה.
סתם עקרונית איך מעבירים?אם עדיין לא נתפס אשמח מאוד!
העברתי כבר סורי...
הבנתי שמזינים בלשכה את מס התז של מי שקבע את התור, ואז מבקשים מהפקיד את השרות שרוצים.סתם עקרונית איך מעבירים?
האם יש לך אפשרות לעזור בקביעת תור לדרכון במודיעין עילית?לכאורה כן
יש למישהו תור פנוי השבוע בירושלים?
זה להשבוע בירושלים שלומציון עכשיואני גם צריך תור כמה שיותר מהר להנפקת דרכון ראשון באזור ירושלים אשמח אם למישהו יש.
אני מעניין איך אני יוצר קשר ?יש לי למחר תור בירושלים ל8:36
מישהו מעונין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: