דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אולי מישהו יכול לעזור לי?
יש לי תור להיום ב12.20 במודיעין עילית ובאתר כתוב שהלשכה נסגר ב 12.00 איך יכול להיות? אני לא רוצה לנסוע לשם חינם
רשמית זה השעות שכתובות באתר
אבל בגלל העומסים משרד הפנים הודיעו שהם פותחים עוד שעות לפי הזמינות של העובדים
אז השעות לא תואמות עכשיו...
(בכל הלשכות באתר כתוב שפתוח עד 12(חלק מהימים) ולמעשה יש תורים עד 12:48)

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
1658837516876.png

@עפיפית

fix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא מתכוננת לשבת על המחשב עכשיו 24 שעות כדי לתפוס תור שמתפנה. שהנציגים יפתרו את הבעיה הזו, או שיתמודדו עם אלו שלא יצביעו בגלל שאין להם תעודת זהות.

fix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בעלי דיבר אתו אתמול
כדי לאפשר את מימוש זכות ההצבעה בבחירות: ראש רשות האוכלוסין תומר מוסקוביץ הודיע כעת במפגש עם ח״כ אורי מקלב, כי יאפשרו הנפקת תעודות זהות ללא תור ובאופן מהיר בלשכת רשות האוכלוסין.

David shtern

כותרת - הטופ שבעימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
יוצרי ai
הייתי היום (יום חמישי מסעי) במשרד הפנים בבית שמש עם תור שהזמנתי לפני כארבעה חודשים, לפנינו עמד אדם שהתחנן בפני השומר שיכניס אותו אך הוא מיאן.
נכנסנו פנימה -
והמקום ריק!
10 דלפקים, 2 עובדות, עוד אחת שהלכה לקניון ועוד אחד שמדביק מדביקות של אותיות של השם שלו על הדלפק שלו!
ושוב, המקום ריק! היינו היחידים!
רצינו לגשת לאחת העובדות, אך לא, צריך לגשת למכשיר להזין מספר זהות ולקבל פתק עם מספר, רק לאחר מכן הכריזו את המספר שלנו והואילו ברוב טובם לקבל אותנו לחידוש דרכון (שלקח בדיוק 4 דקות).
ככה זה עובד לצערינו!:cry:

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש עכשיו בירושלים שלומציון לכל השבוע הבא ה7 עד ה11

:)CHANI

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@א.ש!
ראיתי שיש תור במודיעין עילית בשערי תשובה למחר
אבל אני לא מצליחה לקבוע שם תור
יש מצב לעזרה בזה..?

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש המון בשלומציון לאוגוסוט ולספטמבר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה