אני רוצה SL0583245622@ וכו'מי שמעוניין יש לי תור פנוי למחר בבוקר
תאריך התור: 19/06/2022
שעת התור: 09:24
לשכה: לשכת ירושלים דרום-הר חומה
שיגיב כאן.
אני רוצה SL0583245622@ וכו'מי שמעוניין יש לי תור פנוי למחר בבוקר
שיגיב כאן.
אשמח גם racheli.shapira1 שטרודל וכו'מי שמעוניין יש לי תור פנוי למחר בבוקר
שיגיב כאן.
באיזה איזור?צריך דחוף תור להנפקת ת.ז. במקום זאת שאבדה... למי שיש תור פנוי אשמח לקבלו
כמו"כ מישהו כאן השתמש בשרות הבוט לקביעת תור? הבנתי שבלי לתרום לו הסיכוי לתור מהיר לא גבוה... הוא מציע לתרום לו 50 / 100 / 200 בכדי לתפוס תור מוקדם יותר ויותר... האם לתרום 50 אכן יעיל??
בית שמש. אבל גם ירושלים בסדר ואפילו בני ברק או תל אביב. העיקר שיהיה לי תז.באיזה איזור
אתם יכולים לשלוח לי פרטים באישי ואני אנסה למצוא לכם...בית שמש. אבל גם ירושלים בסדר ואפילו בני ברק או תל אביב. העיקר שיהיה לי תז.
יש בוט אחד שעובד עדיין, הוא בוט שבעיקרון גם קובע תורים אבל בעיקר מתריע על תורים פנויים, במקום לשבת שעות על האתר של משרד הפניםאפשר שניה הסבר מה זה הבוט?
מחפשת תור בירושלים (הר חומה או שלומציון ) לתעודת זהות
ברוך השם לא נואשים עד כדי לתור את הארץ...
תודה, נרשמתייש בוט אחד שעובד עדיין, הוא בוט שבעיקרון גם קובע תורים אבל בעיקר מתריע על תורים פנויים, במקום לשבת שעות על האתר של משרד הפנים
אפשר להירשם לבוט ולהגדיר קבלת התראות ואז ברגע שיש התראה על האזור המבוקש להיכנס לקבוע תור במשרד הפנים
זה הבוט
הבוט לחידוש דרכון וזימון תור מהיר לרשות האוכלוסין
זקוקים לתור מהיר לרשות האוכלוסין במקום לחכות 5 חודשים? במקום לבזבז זמן יקר בניסיון לתפוס תור קרוב פנוי, הבוט של פיקטיים יבצע זאת עבורכם! הבוט עובד 24/7 וסורק את מערכת התורים של משרד הפנים וברגע שהוא מזהה תור פנוי שמתאים לכם מבחינת זמן ומיקום הוא יקבע אותו עבורכם. אז אם אתם מתכננים לטוס בקרוב...picktimebot.com
לאו דווקא,תודה, נרשמתי
אבל נראה שזה רק לחידוש דרכון. אכן?
התור שאני צריכה זה לת.ז.
יש לכם אולי עוד תור על המס' זהות הזה?יש עוד משיהו שלא מצליח לקבוע תור
לכל תאריך שאני רוצה
לאוו דווקא קרוב,
גם אלו לעוד חצי שנה כותב ככה:
לא ניתן להשלים את קביעת הפגישה. אנא נסה לבחור שעה אחרת או נסה שוב מאוחר יותר.
התרחשה תקלה, נא לחזור על התהליך מתחילתו.
מה יהיה?!?!?
בכלל לא!יש לכם אולי עוד תור על המס' זהות הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: