מנסיון צריך להזמין תור כמו כולם ...מישהו יודע האם להנפקה מחודשת של ת"ז שנאבדה כן מכניסים ללא תור?
מנסיון צריך להזמין תור כמו כולם ...מישהו יודע האם להנפקה מחודשת של ת"ז שנאבדה כן מכניסים ללא תור?
ניסינו מספר פעמים להרשם לאתר.ההתראות בשולחן העבודה עובד בנטפרי - זה לא התראות לטלפון
זה אותו זמינות תורים לתעודות זהות ודרכונים
בשורת הכתובת/חיפוש יש מנעול קטן >התראות>הרשאה
תנסו להיכנס מגלישה בסתרניסינו מספר פעמים להרשם לאתר.
ניסינו עכשיו שום.
הוא רושם שגיאה בדרך.
גם איפוס סיסמא לא הועיל.
כמו כן, ברשימת הלשכות המועדפות, לא נמצאות הלשכות בדרום.
ההתראות מתקבלות בלי קשר ללשכה המועדפת האתר שולח התראות על כל תור פנויניסינו מספר פעמים להרשם לאתר.
ניסינו עכשיו שום.
הוא רושם שגיאה בדרך.
גם איפוס סיסמא לא הועיל.
כמו כן, ברשימת הלשכות המועדפות, לא נמצאות הלשכות בדרום.
א"א לקבל התראות מגלישה בסתרתנסו להיכנס מגלישה בסתר
איפה?
פרטים באישיבאיזה סניף?
אין לי פרימיום אז תכתבי לי במייל p85271 בגימלפרטים באישי
אפשר?יש לי תור מיותר מחר בבוקר באזור השעה 10:00 (איך בודקים שעה?) בסניף שלומציון המלכה בירושלים
מישהו מעונין?
אחרי שהצלחת בעיר אחת והציאו לך דרכוןאפשר ללכת בלי תור ולהתחנן בשקט כמו שצריך ובדרך כלל זה פועל נסיתי בכמה ערים וזה צלח
אם רלוונטי לך עדיין תכתבי לי טלפון או מייל שלך ואעביר לך פרטיםאפשר?
כבר תפוס
זה נתפס בתוך דקות...כבר תפוס
יש בכרמיאל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: