הכל מאיתו יתברך
משתמש פעיל
כן רק לבטל אח"כ אפשר רק במיילמקפיץ
כן רק לבטל אח"כ אפשר רק במיילמקפיץ
אולי זה מתאים ל @TYPE:{programmer}עכשיו תור פנוי ב31 ביולי בדימונה
אני שוב פעם מנסה להיכנס ושוב פעם כותב לי שירות זה אינו זמין. איך אתם מצליחים להיכנס. יכול להיות שזה בגלל שאני בלי חשבון?הוא כותב לי שירות זה אינו זמין באופן זמני, איך אתם מצליחים להיכנס?
זה קורה כמעט לכולם עם חשבון ובלי, בתורים רגילים (בתורים לבעלי ת.ז. ביומטרית הכל עובד)אני שוב פעם מנסה להיכנס ושוב פעם כותב לי שירות זה אינו זמין. איך אתם מצליחים להיכנס. יכול להיות שזה בגלל שאני בלי חשבון?
אני מחפש בתורים לבעלי ת.ז. רגילה ובדר"כ עובד ליזה קורה כמעט לכולם עם חשבון ובלי, בתורים רגילים (בתורים לבעלי ת.ז. ביומטרית הכל עובד)
תנסה לבוא עם כולם על תור אחד.@אני מאיר יש לך עדיין עוד תור פנוי? פשוט אני צריך כמה תורים לכמה ילדים, אשמח לקבל עוד אחד
האם זה בחינם? או שרות שעולה כסף?קבלתי תור דרך הבוט בלשכה ברמת גן - גבעתיים ליום שלישי 23/05/2023 בשעה 16:40
ובאתר במשרד הפנים כותבים שביום ג' זה פתוח עד 12:00
משהו פה לא תקין
האם זה תור אמיתי?
אם מישהו יכול לעזור.........
זה בחינם וקיצור המתנה עולה בין 100 - 200₪האם זה בחינם? או שרות שעולה כסף?
מעניין באיזו לשכה נתנו לך ומתי,תנסה לבוא עם כולם על תור אחד.
סיכוי טוב שיתנו לך
לי היו ארבע תורים והגענו 7 אנשים, לא היה נראה שאכפת למישהו
השגת תור לבעלי ת.ז רגילה?אני מחפש בתורים לבעלי ת.ז. רגילה ובדר"כ עובד לי
לא קבעתי כי זה היה לתאריכים רחוקים מידי - אני מפחד לתפוש על הת.ז. ואחרי אני לא יצליח לקבוע אם יהיו תורים יותר מוקדמיםהשגת תור לבעלי ת.ז רגילה?
למתי היה לך תורים?לא קבעתי כי זה היה לתאריכים רחוקים מידי - אני מפחד לתפוש על הת.ז. ואחרי אני לא יצליח לקבוע אם יהיו תורים יותר מוקדמים
אי אפשר לעשות דרכון זמני ראשון לילד???מה עושים עם הנפקת דרכון ראשון לקטין?
נראה שלא ניתן להנפיק דרכון זמני.
האם האופציה היחידה זה לבצע מרדף אחרי תור קרוב?
ככה כתוב באתר,אי אפשר לעשות דרכון זמני ראשון לילד???
ננסה בל"נ לבדוק ביום חמישי, (מחר סגור)ככה כתוב באתר,
מישהו יודע לעזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: