פשטידת קישואים
לבשל 5 קישואים ואחרי שזה רך למעוך במזלג לסנן שהמים יצאו
רצוי לשים במסננת למשך חצי שעה עד שעה
3 בצל לאדות
1/2 חבילת פיטריות (רצוי טרי)
3 ביצים
3 כפות קמח מצה
3 כפות מיונז
1 כף מרק בצל
קצת פלפל שחור
קצת מלח
לאפות במשך שעה וחצי בחום של 180 מעלות בתבנית אינגליש קייק, באישיות לא יותר מ45 דק'
פשטידת פיטריות
4 בצל
1/4 כוס שמן
1 כוס קמח
2 ביצים
1 קופסאות פיטריות
2 כפות אבקת מרק
אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים וכשזה שחום לערבב את הכל בבלנדר ידני ולאפות חצי שעה
פשטידת ריצ' מוצלח במיוחד
1 חבילת אטריות- לבשל ולסנן לא לשטוף
להוסיף
75 גרם מרגרינה מחמאה
6 ביצים
1 ריצ קטן
1 כוס סוכר
3 סוכר וניל
קצת מיץ לימון
אופן ההכנה:
לאפות במשך שעה ורבע באינגליש קייק
יש אפשרות להוציא את הפשטידה אחרי שעה ולהוסיף:1 כוס פרורי קורנפלקס שהם מעורבבים עם 2 כפות סוכר ו-50 גרם מרגרינה שממיסים במיקרוגל ולאפות עוד 10-5 דקות
באישיות לאפות חצי שעה בערך
לבשל 5 קישואים ואחרי שזה רך למעוך במזלג לסנן שהמים יצאו
רצוי לשים במסננת למשך חצי שעה עד שעה
3 בצל לאדות
1/2 חבילת פיטריות (רצוי טרי)
3 ביצים
3 כפות קמח מצה
3 כפות מיונז
1 כף מרק בצל
קצת פלפל שחור
קצת מלח
לאפות במשך שעה וחצי בחום של 180 מעלות בתבנית אינגליש קייק, באישיות לא יותר מ45 דק'
פשטידת פיטריות
4 בצל
1/4 כוס שמן
1 כוס קמח
2 ביצים
1 קופסאות פיטריות
2 כפות אבקת מרק
אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים וכשזה שחום לערבב את הכל בבלנדר ידני ולאפות חצי שעה
פשטידת ריצ' מוצלח במיוחד
1 חבילת אטריות- לבשל ולסנן לא לשטוף
להוסיף
75 גרם מרגרינה מחמאה
6 ביצים
1 ריצ קטן
1 כוס סוכר
3 סוכר וניל
קצת מיץ לימון
אופן ההכנה:
לאפות במשך שעה ורבע באינגליש קייק
יש אפשרות להוציא את הפשטידה אחרי שעה ולהוסיף:1 כוס פרורי קורנפלקס שהם מעורבבים עם 2 כפות סוכר ו-50 גרם מרגרינה שממיסים במיקרוגל ולאפות עוד 10-5 דקות
באישיות לאפות חצי שעה בערך