יש?. תודה מראשיש למישהו פלייבק של חראשו?
יש?. תודה מראשיש למישהו פלייבק של חראשו?
דחוף!יש?. תודה מראש
אם זה כזה דחוף אולי בתשלום יעזור לך...דחוף!
סליחה על ההטרדה.
תודה רבה אשמח אם יש חינמי, נראה לי שאקנה וזהו.אם זה כזה דחוף אולי בתשלום יעזור לך...
פלייבק קריוקי | חרשו (חרושו חראשו) | בני פרידמן | עיבוד נאמן למקור
חרשו (חרושו חראשו), בני פרידמן, עיבוד נאמן למקור, קריוקי, הופק באול פלייבק, האולפן המוביל להפקת פלייבקים בישראל. תוכלו להתאים סולם שנוח לכם, הפלייבקים נאמנים למקור ומתאפיינים באיכות גבוהה.שירות מקצועי, אדיב ואמין.all-playbacks.co.ilווליום פלייבק | אסתי אסבן | פלייבקים חסידיים
פלייבקים חדשים המומלצים שלנו הפקת שירים באולפני ווליום מתמחים בהפקת שירים בכל הסגנונות.ההפקה כוללת: פלייבק בעיבוד מושלם, מגוון זמרות מעולותהקלטה איכותית ומדויקת ומיקס מקצועי נקי ומושלם.אנחנו מקליטים מחזות זמר, המנונים, ג’ינגלים ,וכל מה שהנכם רוצים להפוך לסאונד מושלם.עשור של הפקות הפכו את אולפני...volume-playback.co.ilחרשו - חרושו - חראשו | בני פרידמן | עיבוד נאמן למקור | פלייבק קריוקי Chords - Chordify
Chords: F, Bbm, Ab, Ebm. Chords for חרשו - חרושו - חראשו | בני פרידמן | עיבוד נאמן למקור | פלייבק קריוקי. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more.chordify.net
אפשר להכין משהו פשוט קריוקי עם התוכנה הזו:תודה רבה אשמח אם יש חינמי, נראה לי שאקנה וזהו.
ממש תודה!!!!!!!!אפשר להכין משהו פשוט קריוקי עם התוכנה הזו:
גוררים והיא מפרידה את הזמר מהפלייבק אבל בהאיכות גרועהVocal Remover and Isolation
Separate voice from music out of a song free with powerful AI algorithmsvocalremover.org
מז'תומרת?מחפשת רמיקסים מתאימים להפעלת קהל ע"י תיפוף
אם מישהוא יכול לעזור לי אני צריכה שיורידו לי פלייבק מסוים שנט פרי מורידים לי רק את גרסת השמע ואני זקוקה דווקא לגרסת הוידיאו(פלייבק עם מלל בלבד, לשואלים..)
פלייבק חינמי:
if i were a boy sing king karaoke
אשמח מאד לעזרה
אולי למישהויש פלייבק של השיר בואי אמא?
דווקא אשמחסליחה על ההקפצה...
הסתדרתם.??
של מי השיר?דווקא אשמח
זה שיר ישן נושן של אסנת רז, בשנים האחרונות הרבה זמרים ביצעו אותו.של מי השיר?
איציק דדיה?
לשימוש מקצועי או סתם ?זה שיר ישן נושן של אסנת רז, בשנים האחרונות הרבה זמרים ביצעו אותו.
מעדיפה לא מידי מזרחי (ביצעו אותו בסגנון שונה ממה שהיה. הוא שיר ערש)
לא מקצועי של שירה עליולשימוש מקצועי או סתם ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: