netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
פלייבק זכרנו לחיים של שרוליק הרשטיק (עשיתי רק חלק מהשיר באלול לפי בקשת אחת הניקים כאן)
למי שרוצה

קבצים מצורפים

• zochreinu.MP3
    4.5 MB · צפיות: 129

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
שלום לכולם :D
אני מאוד רוצה להכין באורגן שלי פלייבק לשיר הנ"ל על מקצבים בנויים וכו
אבל יש בעיה ואשמח למי שיוכל לעזור לי:
עד כמה שאני יודע השיר הזה הוא במשקל של 4/4 נכון?
לא של 3/4
אבל שמתי לב מבדיקות שערכתי וכו שהמעברים בשיר וסיום פזמון או בתים וכו מסתיים או מתחיל ב3/4
ואז נוצרת בעייה שאני רוצה להפעיל מעבר הוא לא פועל בזמן כביכול כי המקצב הוא של 4/4 (אני יעלה דוגמית בהמשך אם יהיה צורך)
אשמח לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין זה מאוד חשוב לי
בדקה 2:30 המעבר פעל עוד בסדר
אבל בדקה 4:00 אני מסתבך אני מעלה כאן את השיר ביחד עם הפלייבק מחובר מדקה 4 בערך
שימו לב שבשיר המקורי יש מעברים ואני הצלחתי להפעיל רק את המעבר הראשון והוא פעל בזמן השאר לא הפעלתי כי זה היה פועל באיחור וגם אני מעלה את הפלייבק עצמו (הוא לא גמור ויש המון מה לשפר זה רק נסיון שעשיתי לפני כמה חודשים בערך)

קבצים מצורפים

• tatte .mp3
    5.3 MB · צפיות: 145
  • tatte .MP3
    5.8 MB · צפיות: 116

דוד רוט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אין שום בעיה במעבר הוא ממשיך עם 4\4 אבל במעבר השני (היליגער טאטע) הוא מוסיף שתי רבעים למעבר, זה מתאפס לקראת דקה 5:00 (טיירע קינדר) שום הוא מאבד שתי פעמות של רבע.

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אין שום בעיה במעבר הוא ממשיך עם 4\4 אבל במעבר השני (היליגער טאטע) הוא מוסיף שתי רבעים למעבר, זה מתאפס לקראת דקה 5:00 (טיירע קינדר) שום הוא מאבד שתי פעמות של רבע.
אז איך אני עושה את זה במעברים באורגן במקצב בנוי? זה אפשרי?

- דוד -

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
גם בקורג. כתבתי כי ראיתי את הסמלון :). הוא אמור להיות באזור הסטארט ימינה. ולגבי שינוי הקצב, עושים את זה דרך הרקורד בעריכת המקצב.
הא נכון הסמלון :rolleyes::D:p
טוב נראה אני ינסה מוצ"ש בלי נדר בעזרת ה' ואם לא יסתדר אז אשאל אותכם ;)

דוד רוט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
זה לא יעזור להפוך אותו ל 6/8 כי אתה צריך 6/4.. בבנית המקצב בצד ימין למעלה (בkorg pa600)
אפשר לשנות את המשקל נראה לי שאם משנים רק במעבר אז זה לא משפיע על כל המקצב, נראה לי שאפשר להכניס שמה 6/4 או משקל מקביל (10/8...).
כדי לשנות את זה צריך להכנס לעריכה של המקצב: (אני מקוה שאני מדייק כי האורגן לא מולי..)
בוחרים את המקצב, לוחצים על הכפתור האדום (rec) ובוחרים edit style (משהו כזה) בשורה העליונה בצד שמאל למעלה עוברים למעבר (נראה לי fill) לפי המספר של המקצב (1-4) משנים את הקצב, ומוסיפים, אם צריך, את מה שצריך. לאחר מכן שומרים את השינויים, נראה לי בתפריט העליון למעלה (יש אחד בצד ימין עם חץ, לי זכור שיש גם בצד שמאל) בוחרים wirth style (לא בטוח שהאיות שלי למילה wirth נכון. )
עכשיו אפשר לצאת מהעריכה ע"י לחיצה על rec >yes.

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה לא יעזור להפוך אותו ל 6/8 כי אתה צריך 6/4.. בבנית המקצב בצד ימין למעלה (בkorg pa600)
אפשר לשנות את המשקל נראה לי שאם משנים רק במעבר אז זה לא משפיע על כל המקצב, נראה לי שאפשר להכניס שמה 6/4 או משקל מקביל (10/8...).
כדי לשנות את זה צריך להכנס לעריכה של המקצב: (אני מקוה שאני מדייק כי האורגן לא מולי..)
בוחרים את המקצב, לוחצים על הכפתור האדום (rec) ובוחרים edit style (משהו כזה) בשורה העליונה בצד שמאל למעלה עוברים למעבר (נראה לי fill) לפי המספר של המקצב (1-4) משנים את הקצב, ומוסיפים, אם צריך, את מה שצריך. לאחר מכן שומרים את השינויים, נראה לי בתפריט העליון למעלה (יש אחד בצד ימין עם חץ, לי זכור שיש גם בצד שמאל) בוחרים wirth style (לא בטוח שהאיות שלי למילה wirth נכון. )
עכשיו אפשר לצאת מהעריכה ע"י לחיצה על rec >yes.
תודה אנסה ואעדכן אותך
אם (במידה ויש צורך) יש אפשרות שאשלח לך את המקצב ותעזור לי אני ישמח

eliosadon

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
דוגמית לפלייבק:
"רחמנא ליבא בעי"
ביצוע במקור: שלמה כהן

עיבוד לפלייבק: אלי אוסדון
מיקס: בן ציון חדד
MIDI is All

קבצים מצורפים

• שלמה כהן - רחמנא ליבא בעי .mp3
    1.9 MB · צפיות: 189

מקצב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש למישהו מנגינה של שיר שמח של שבת
מעין עולם הבא/ להתענג /או לא משנה ללא מילים?
תודה מראש
דחוף לי עכשיו מאד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה