דברו איתי בפרטיהאם יש למישהו פלייבקים לשירים הבאים:
מזמור לדוד
ידיד נפש 2 הגירסאות הקלאסיות
אני מתכוונת למנגינות הקלאסיות. מצרפת דוגמיות.
תודה רבה רבה.
דברו איתי בפרטיהאם יש למישהו פלייבקים לשירים הבאים:
מזמור לדוד
ידיד נפש 2 הגירסאות הקלאסיות
אני מתכוונת למנגינות הקלאסיות. מצרפת דוגמיות.
תודה רבה רבה.
אז איך אני עושה את זה במעברים באורגן במקצב בנוי? זה אפשרי?אין שום בעיה במעבר הוא ממשיך עם 4\4 אבל במעבר השני (היליגער טאטע) הוא מוסיף שתי רבעים למעבר, זה מתאפס לקראת דקה 5:00 (טיירע קינדר) שום הוא מאבד שתי פעמות של רבע.
איך עושים את זה?לא הייתי בראש לבדוק אם DAVID JUDA צודק. אבל בקשר לשאלה זה אמור להסתדר אם תהפוך את המעבר לקצב 6/8 או שתאריך אותו לשתי תיבות.
אמור להיות כפתור שמאפס את התיבה, תלחץ עליו בשעת הנגינה בפעמה השלישיתאז איך אני עושה את זה במעברים באורגן במקצב בנוי? זה אפשרי?
באורגן קורג?אמור להיות כפתור שמאפס את התיבה, תלחץ עליו בשעת הנגינה בפעמה השלישית
איך עושים את זה?
גם בקורג. כתבתי כי ראיתי את הסמלון . הוא אמור להיות באזור הסטארט ימינה. ולגבי שינוי הקצב, עושים את זה דרך הרקורד בעריכת המקצב.באורגן קורג?
הא נכון הסמלוןגם בקורג. כתבתי כי ראיתי את הסמלון . הוא אמור להיות באזור הסטארט ימינה. ולגבי שינוי הקצב, עושים את זה דרך הרקורד בעריכת המקצב.
תודה אנסה ואעדכן אותךזה לא יעזור להפוך אותו ל 6/8 כי אתה צריך 6/4.. בבנית המקצב בצד ימין למעלה (בkorg pa600)
אפשר לשנות את המשקל נראה לי שאם משנים רק במעבר אז זה לא משפיע על כל המקצב, נראה לי שאפשר להכניס שמה 6/4 או משקל מקביל (10/8...).
כדי לשנות את זה צריך להכנס לעריכה של המקצב: (אני מקוה שאני מדייק כי האורגן לא מולי..)
בוחרים את המקצב, לוחצים על הכפתור האדום (rec) ובוחרים edit style (משהו כזה) בשורה העליונה בצד שמאל למעלה עוברים למעבר (נראה לי fill) לפי המספר של המקצב (1-4) משנים את הקצב, ומוסיפים, אם צריך, את מה שצריך. לאחר מכן שומרים את השינויים, נראה לי בתפריט העליון למעלה (יש אחד בצד ימין עם חץ, לי זכור שיש גם בצד שמאל) בוחרים wirth style (לא בטוח שהאיות שלי למילה wirth נכון. )
עכשיו אפשר לצאת מהעריכה ע"י לחיצה על rec >yes.
אני ישלח ומתי שתוכל תעשהתשלח, במוצ"ש אולי יהיה לי זמן.
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
איזה????מחפש את הפלייבק לשימוש אישי וחד פעמי, אשמח לקבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: