|
|
עריכה:60% באאא בהקלדת קוד הקופון
academic2023
לעשר שעות שאין לי מושג מתי נגמרות...
יש עליו 30%, בקוד קופון
רק אני מוצא רק 7 משקלים?
אכן,רק אני מוצא רק 7 משקלים?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מדהים! תודה על השיתוף!@ליה ברץ וואהו!
מתרגשת להציג בפניכם את פונט רומנטיקה
אני כל כך שמחה לשתף אתכם בחדשות המרגשות! בדיוק בזמן לשנה החדשה עם ניחוח של התחדשות באוויר, אני גאה להציג את היצירה האחרונה שלי: פונט "רומנטיקה".
עם תשומת לב קפדנית לפרטים ומחויבות עמוקה לאסתטיקה,
השקעתי את כל ליבי ביצירת הגופן שמכיל בתוכו ים של יופי ואלגנטיות.
40 אחוזי הנחה על הפונט לרגל ההשקה!
כמה דגשים על פונט רומנטיקה
1. **אלגנטיות אישית: המשיכות העדינות והקימורים החינניים של "רומנטיקה" משדרות אווירה של תחכום מעודן, מה שהופך אותה לבחירה המושלמת עבור הזמנות, מיתוג ועשייה אמנותית.
2. **רבגוניות: בין אם אתם מעצבים הזמנה לחתונה, יוצרים לוגו או פוסט
במדיה החברתית, "רומנטיקה" מסתגלת בצורה חלקה לחזון היצירתי שלך עם עשרות ליגטורות מגוונות.
**משיכה נצחית: "רומנטיקה" נועדה לעמוד במבחן הזמן. היופי הקלאסי של האותיות המבוססות בשדרתם על פונט פרנק ריהל הנצחי, מבטיח שהעיצובים שלכם יהיו רלוונטיים גם עוד שנים רבות.
גמר חתימה טובה ומתוקה יקרים!
כן.מישהו הצליח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: