מישהו יכול להוריד משם?מתברר שזה חתיכת היסטוריה..
קטלוג ברטהולד, 1924, עכשיו להורדה!
העתיד מתחיל בדיוק בעבר. זה העתיד – המידע והאוצרות התרבותיים שלנו זמינים ומקוונים על מנת שהדורות הבאים יוכלו ליהנות וללמוד מהם. נכסי צאן ברזל (כמו גופנים) לא יהיו עוד רכושם של עסקים פרטיים, אל…yaronimus.wordpress.com
עד מתי?בן אורי, כל האתר ב-50% הנחה, קוד קופון: פסח50
אני לא בתחום, אבל עכשיו אני שם לב למבצע שיכול להתאים בעיקר לבוני אתרים:שיישאר בינינו. לא אמרתי כלום.
פונט מעולה ולא רגיל בכמעט 80% הנחה!
אתגר - אתגר 69# | "לורם איפסום" מותג מנצח
מצטרף לברכות ולאיחולים תודה לצוות פרוג וההנהלה פרוג על התחרויות והמיזמים המבורכים בתחומי היצירה המגוונים שאתם מקדמים ומעניקים לקהילה הנהדרת כאן תודה למשולש @משולש ▲ לר' שלום היקר על הליווי והדחיפה מאחורי ולפני הקלעים ולכל המשקיעים והיוצרים המוכשרים וווואו כמה יצירות מושקעות גם ברמת הקריאייטיב...www.prog.co.il
שימו לב: המבצעים (שלא היו אף פעם בהיקף כזה) נגמר הערב.טאלנט ברישיון אתרים 800 ש"ח לכל 8 המשקלים, + ווריבלי
(במקום 3600)
ללא הגבלת אתרים!
קופון : t-web
טאלנט ברישיון פרינט 600 ש"ח לכל 8 המשקלים, + ווריבלי
(במקום 2800)
עם כל הפיצ'רים נגישים!
קופון : t-print
(חוץ מזה, כדי לא לאכזב את כל מי שציפה למשהו מעבר לזה, בקרוב ממש תקבלו ממני - חברי הניוזלטר בלבד - פונט במתנה אמיתית, 100% בחינם)
מגניב!בהמשך לאשכול הזה, סופסוף נמצא השם המתאים (ותודה ל @brachy 100 על הרעיון - פני אליי למייל לקבלת הפונט במתנה...)
מה אתם אומרים?
צפה בקובץ המצורף 1402351
אה, כמעט שכחתי .. לרגל השקת הפונט, מוזמנים להינות מהנחת 20% בהקלדת קוד קופון: איקסיגול (בתוקף עד 29.6)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: