שועל קרבות
משתמש צעיר
יותר 'דגל ישראל' מדוייק מזה לא יכול להיות...מחבלים מחזיקים דגל ישראל.צפה בקובץ המצורף 1615021
יותר 'דגל ישראל' מדוייק מזה לא יכול להיות...מחבלים מחזיקים דגל ישראל.צפה בקובץ המצורף 1615021
הבאת רעיוןמקנן בי החשש שאנשים יתחילו ליצור 'פדיחה' משוקעת רק בכדי לעלות אותה באשכול...
אז בבקשה, דונט!
להבא תכתוב בפרומפט 'תמונה מופשטת', מטווח ירי או מטווח קליעה
בסוף הצלחתי עם אותו פרומפט...להבא תכתוב בפרומפט 'תמונה מופשטת', מטווח ירי או מטווח קליעה
יש את הפתרון הקל (וכפי שאני שם לב שרבים עושים כך בפרוג...)תגידו מה יהיה? אני לא מצליחה בשום אופן להעלות תמונות. לבדיקת חמץ הוא העלה לי משהו מוזר במיוחד
אני לא מצליחה להעלות לפרוגיש את הפתרון הקל (וכפי שאני שם לב שרבים עושים כך בפרוג...)
להעתיק מפרומפטים של אחרים... ולהתהדר בכסות שאינה שלהם..
אבל יש גם אפשרות אחרת,
פשוט לחפור ללמוד ולהתנסות במערכת,
ולאחר ניסוי ותעייה גם להגיע לתוצאה מושלמת וגם לרכוש איך כותבים פרומפט מוצלח
אה.. וחשוב מאוד לבחור במודלים מתקדמים
אז מה התכוונת בסיפא של דבריך "לבדיקת חמץ הוא העלה לי משהו מוזר במיוחד"?אני לא מצליחה להעלות לפרוג
אבל זה לא חשוב. ובכל מקרה יתכן ואת מעלה תמונה בקובץ WEBP ולא בקובץ תמונה רגילתגידו מה יהיה? אני לא מצליחה בשום אופן להעלות תמונות. לבדיקת חמץ הוא העלה לי משהו מוזר במיוחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: