נכתב ע"י שלמה מילר;2274738:מי שיכול דחוף לשלוח לי באישי את הדיסקים נעימות החיים אגודה אחת של בערי וועבער מנחה של שלומי גרטנר וכל הכוכבים של צבי זילברשטיין וכן את הדיסק שיר תודה רבה וחורף בריא
נכתב ע"י שלמה מילר;2274738:מי שיכול דחוף לשלוח לי באישי את הדיסקים נעימות החיים אגודה אחת של בערי וועבער מנחה של שלומי גרטנר וכל הכוכבים של צבי זילברשטיין וכן את הדיסק שיר תודה רבה וחורף בריא
נכתב ע"י גלית18;2272954:שלום!!
אשמח אם מישהו יוכל להוריד לי את זה לצפיה.
http://www.bhol.co.il/109983/קבר-דוד-שמלצר-שטיינמץ-ודיקמן-על-במה-אחת.html
תודה רבה!!!
ולמישהו יש אולי וידאו מההופעה של שמילי אונגר??
נכתב ע"י גלית18;2272954:שלום!!
ולמישהו יש אולי וידאו מההופעה של שמילי אונגר??
נכתב ע"י שיילה;2275803:"בדלתיים סגורות" – יואלי דיקמן כפי שמעולם לא ראיתם מתועד במשך שנה
לא כל מוזיקאי היה משתף פעולה עם מיזם כזה, אבל דווקא יואלי דיקמן נענה לאתגר ואיפשר לצוות צילום ללוות אותו ולתעד את סדר יומו במשך שנה.
הצוות שקיבל גישה אל מאחורי הקלעים של תעשיית המוזיקה החסידית, נחשף בין היתר לחומרים רגישים גם כאלו שנותרו על רצפת חדר העריכה.
בעין אומנותית הוא תיעד את העבודה בבית היוצר הגדול ביותר כיום בז׳אנר. במרבית הזמן חברי הצוות השתדלו להיות ״זבוב על הקיר״ בכדי להפיק מסמך דוקומנטרי אותנטי, ולעתים זכו להסברים מממי שזכה במצעד השנתי לתואר ״מעבד השנה״ ושהוכתר על ידי רבים וטובים כגאון מחונן.
צילום ועריכה: משה ביטון.
מי יכול להעלות לג'מבו למען המסוננים
http://www.93fm.co.il/radio/357417/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: