https://drive.google.com/file/d/1r3SqTpGRpJGFOlgK3iDA9nSn9zKDm6Q2/viewהפיצו עכשיו במייל קובץ MP3 של ביצוע של שבע שירים על המילים 'שמע ישראל', מבוצע ע"י בני פרידמן אברהם חיים גרין ועוד, אשמח אם מישהו יעלה את זה בגירסה לצפייה (זה נשמע מעניין.
הפיצו עכשיו במייל קובץ MP3 של ביצוע של שבע שירים על המילים 'שמע ישראל', מבוצע ע"י בני פרידמן אברהם חיים גרין ועוד, אשמח אם מישהו יעלה את זה בגירסה לצפייה (זה נשמע מעניין.
ולמי שחסום הדרייב, העלתי מקודם גם בג'מבו מייל וגם בעוד שרת.
תלוי על איזה קליפ את מדברת. באחד באמת היה אישה ששניה עברה ברחוב אבל בקליפ השני היה אישה אבל לענ"ד אפשר להעלות קליפים שמופיעים נשים (צנועות כמובן ולא כשהן מרכז הקליפ) ולכתוב 'אזהרת נשים!'בקשר לקליף של ארי גולדואג אין בו שום בעיה רואים שניה אחת אשה חרידית הולכת ברחוב ואפילו בנטפרי אישרו את הקליף הזה ואני רוצה להעלות את זה אם משהו יכול להסביר איך מעלים תודה
אף אחד לא עיוור. בקליפ 'זה היום' אין אישה אחת!!!!מי שאומר כך הוא עוור...
בלי קשר החסר משוגעים אנוכי?
מה התלהבתם משיגעון של השחקנים שם, ישר לבית משוגעים!
טוב היום משלמים לך כסף אתה מוכן להישתטות...
תודה רבה!!!!!!!!!!בבקשה קליפ מאלף!!!
בחורהאף אחד לא עיוור. בקליפ 'זה היום' אין אישה אחת!!!!
כנראה בקליפ השני שראית יש אשה....
לא הייתי ממליץ במיוחד להעלות לכאן,ממש לא מתאים לפרוג.!.ג'מבו מייל טוב?
צודק!לא הייתי ממליץ במיוחד להעלות לכאן,ממש לא מתאים לפרוג.!.
אגב,בפרקים הבאים מרואיינים גד אלבז וליפא שמעלצר.
תוכנית של ע' 1 בטלויזיהצודק!
כתבתי את זה לפני שראיתי.
כמובן שאני לא יביא את זה לכאן (יש נשים וכו').
אגב, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה, אולי מישהו מסביר מה זה בדיוק התכנית הזאת?
מה זה? של מי זה?
מתי זה הפרקים הבאים?
סליחה ממש מתנצלת אם הכוונה הייתה אליי, אני בעצמי בכלל לא ראיתי וזה לא מעניין אותי במיוחד... פשוט ביקשו קישור אז לא היה אכפת לי להביא...לא הייתי ממליץ במיוחד להעלות לכאן,ממש לא מתאים לפרוג.!.
אגב,בפרקים הבאים מרואיינים גד אלבז וליפא שמעלצר.
לפני שמקבלים אישור מ @מרשמלו לא עושים את השטות הזו...!!!!תלוי על איזה קליפ את מדברת. באחד באמת היה אישה ששניה עברה ברחוב אבל בקליפ השני היה אישה אבל לענ"ד אפשר להעלות קליפים שמופיעים נשים (צנועות כמובן ולא כשהן מרכז הקליפ) ולכתוב 'אזהרת נשים!'
הלו מירי...תלוי על איזה קליפ את מדברת. באחד באמת היה אישה ששניה עברה ברחוב אבל בקליפ השני היה אישה אבל לענ"ד אפשר להעלות קליפים שמופיעים נשים (צנועות כמובן ולא כשהן מרכז הקליפ) ולכתוב 'אזהרת נשים!'
@נביאה, אף פעם אל תעלי דבר שלא נבדק על ידך קודם!סליחה ממש מתנצלת אם הכוונה הייתה אליי, אני בעצמי בכלל לא ראיתי וזה לא מעניין אותי במיוחד... פשוט ביקשו קישור אז לא היה אכפת לי להביא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: