אני אשמח מאוד, את הקליפ כח השמחה של אלעד כהן.את מה?
זה קורה להרבה כאן באתר...
יעזור אם אני יעלה לג'מבו מייל?
אני אשמח מאוד, את הקליפ כח השמחה של אלעד כהן.את מה?
זה קורה להרבה כאן באתר...
יעזור אם אני יעלה לג'מבו מייל?
לא עלה כלום חוץ מכיתוב .זהירות!
יש שם בבית כנסת שם הוי"ה...
בבקשה:אני אשמח מאוד, את הקליפ כח השמחה של אלעד כהן.
חבר'ה השתגעתם?!ארי גולדוואג בשני קליפים חדשים לשירים 'לא נפסיק לרקוד' ו'זה היום' מאלבומו האחרון (אזהרת נשים)
צפייה לנשים בלבד!!!יש לי את זה
זה לא יורד לי,מקהלת נגינה מלווה בלוזי לנדאו על הקלידים והעיבוד ועם הסולן חיים שעיה וייל במחרוזת שירי שבת מקפיצה וסוערת
זה מידי כבד למייל.זה לא יורד לי,
אם אפשר בבקשה לשלוח לי למייל,
תודה מראש.
מה באמת הרעיון לפתוח עם השיניים?וזה המעריצים שפותחים את הדיסק עם השיניים...
זה נשמע כטריק פרסומי.. לפתות את האנשים לקנות לפתוח ולשלוח סרטון....מה באמת הרעיון לפתוח עם השיניים?
מה המקור?
תודה רבה!!
ואיך אנשים ידעו מזה?זה נשמע כטריק פרסומי.. לפתות את האנשים לקנות לפתוח ולשלוח סרטון....
אולי זה המשפחה שלו?ואיך אנשים ידעו מזה?
היה כנראה איזה קליפ שפרסם את זה... אפשר אותו?
חסום לי..מי יודע להוריד קליפים מכיכר השבת? ממש ליפני כמה שעות העלו שם קליפ חדש עם ילד הפלא אברהם חיים גרין!!! מי עושה חסד ומוריד לנו?? https://www.kikar.co.il/285257.html
מקהלת נגינה מלווה בלוזי לנדאו על הקלידים והעיבוד ועם הסולן חיים שעיה וייל במחרוזת שירי שבת מקפיצה וסוערת
הנה בג'מבו מייל למי שלא מצליח להוריד:זה לא יורד לי,
אם אפשר בבקשה לשלוח לי למייל,
תודה מראש.
מי יודע להוריד קליפים מכיכר השבת? ממש ליפני כמה שעות העלו שם קליפ חדש עם ילד הפלא אברהם חיים גרין!!! מי עושה חסד ומוריד לנו?? https://www.kikar.co.il/285257.html
חסום לי..
איזה קליפ? מה השם?
יש קישור ליוטיוב?
אולי זה?:זה קישור לכיכר השבת, לא מצאתי ביטיוב..... בסוף אני מצליחה להוריד ויעלה בעז"ה בשעה הקרובה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: