יש וידאו?בערי וועבער ואהרל'ע סאמעט בשיר חדש - קרעסטיר
יש וידאו?בערי וועבער ואהרל'ע סאמעט בשיר חדש - קרעסטיר
מעניין אותי אם ישראל אדלר מייצג את עצמו כחזן אם מישהו יודע...מקהלת 'מלכות' זאנוויל ויינברגר "תקע בשופר"
יום ראשון השבוע בבלגיה, זאנוויל ויינברגר והחזן ישראל אדלר אותם ליוותה מקהלת 'מלכות' בניצוחו של פנחס ביכלר ותזמורתו של מאסטרו יואלי דיקמן,
הוא כמובן בן של חיים אדלר החזן העולמימעניין אותי אם ישראל אדלר מייצג את עצמו כחזן אם מישהו יודע...
שאבא שלו חזן גדול אני יודע ושהוא מבצע לפעמים יצירות חזנות ברמה כזו או אחרת אני גם יודע השאלה היא אם הוא מייצג את עצמו כחזן או לאה
הוא כמובן בן של חיים אדלר החזן העולמי
אתה בטח שואל בקשר למילים כי השיר עצמו מוגן בזכויות יוצרים כך שאי אפשר להעלות את זה לכאן...יש פה את השיר של שווקי נצח ישראל?
כבר העלואהרל'ה סמט ובערי וובר בשיר חדש 'קרעסטיר'
בערי וועבער ואהרל'ע סאמעט בשיר חדש - קרעסטיר
יש עליו זכויות יוצריםיש פה את השיר של שווקי נצח ישראל?
אני רוצה את UP של יוני Z בMP3,
יש למישו?
תודה רבה.בבקשה תהני.
בקשה....
אפשר בבקשה את השיר החדש של יעקב שוואקי - כל הנשמה להורדה בMP3
תודה!
יש על זה זכויות יוצרים!!!
את חדשה ואת לא מכירה את כללי הפורום,
כל מי שעובר על זכויות יוצרים נחסם לצמיתות.
איך יודעים אם יש על זה זכויות יוצרים?
לא נכון אנשים מעלים ליוטיוב בלי רשותאם העלו את השיר הזה ליוטיוב, או לאתר אם אפשרות הורדה.
חברי הפורום תתקנו אותי בבקשה אם טעיתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: