מה שבטוח שזה לא זיוף או משהו כזה ואם ככה יתכן ויתכן כמו שעיניך הרואות...אני שואל, האם זו הקלטה נכונה או זיוף, ובמה מדובר, ואיך יתכן??????????????????????????????????????????????????????????????????
מה שבטוח שזה לא זיוף או משהו כזה ואם ככה יתכן ויתכן כמו שעיניך הרואות...אני שואל, האם זו הקלטה נכונה או זיוף, ובמה מדובר, ואיך יתכן??????????????????????????????????????????????????????????????????
והנה המילים של השיר...הקליפ החדש של "שולי רנד" :
בבקשה ובשמחה!
בבקשה!אני מחפשת שירי שבת
כמו : יונה מצאה בה מנוח
במנגינה המוכרת
למי יש???
יצא??????????תקציר "אידיש נחת" !!!
עדיין לא.יצא??????????
של מי?יש למישהו את השיר "לאן אתה הולך צדיקי"?
תודה רבה
אמנם זה שיר של יהודי שעדיין אינו שומר תורה ומצוות, אבל הוא שיר דביקות בהקב"ה...אני שואל, האם זו הקלטה נכונה או זיוף, ובמה מדובר, ואיך יתכן??????????????????????????????????????????????????????????????????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: