יש תוכנה שקוראים לה "פורמט פקטורי".אפשר בבקשה לעלות את כל זה בפורמט mp3?
תודה רבה
או אם יש מישהו שיכול ללמוד אותי האיך מחליפין מmp4 לmp3?
תודה רבה
ופשוט גוררים את הקובץ לשם ובוחרים לאיזה פורמט רוצים להמיר...
בהצלחה!!
יש תוכנה שקוראים לה "פורמט פקטורי".אפשר בבקשה לעלות את כל זה בפורמט mp3?
תודה רבה
או אם יש מישהו שיכול ללמוד אותי האיך מחליפין מmp4 לmp3?
תודה רבה
ניסיתי עשרות פעמים להוריד, והמחשב לא נותן. יש למישהו בדרייב או בג'מבו?דינר ישיבת מיר - הנה ימים באים
מקהלת ידידים. תזמורת פריילאך.
מנצח יואלי דיקמן. ילד הפלא שלום בראדט
ואפשר גם למייל שלי בבקשה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אפשר גם למייל שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ניסיתי עשרות פעמים להוריד, והמחשב לא נותן. יש למישהו בדרייב או בג'מבו?
ממש תודה, אבל זה לא זה. התכוונתי לדינר ישיבת מיר - הנה ימים באים.
תנסה עוד פעם כנראה שטעה והחליף מדרייב לגוגלממש תודה, אבל זה לא זה. התכוונתי לדינר ישיבת מיר - הנה ימים באים.
בחול המועד פסח התקיימה הופעה בסגנון די לא מצוי: קונצרט חסידי לקהל חסידי.......
למישהו יש משהו מזה?
תודה!
בחול המועד פסח התקיימה הופעה בסגנון די לא מצוי: קונצרט חסידי לקהל חסידי, במלוא מובן המילה 'חסידי', כשהציבור רובו ככולו היה מורכב מ'היימישע עוילם'. שמילי אונגר נתן את המיטב עם מקהלת הילדים 'אידיש נחת' בשירה ממגוון שיריהם. ומאמן המקהלה מוישי קראוס ביצע עם הילדים כמה מהיצירות שיופיעו באלבום אידיש נחת 3 שייצא בע"ה בקרוב. את הליווי הקולי סיפקו חברי מקהלת ידידים.
תכנית המופע שנמשכה כשלוש שעות היתה מקורית, כשבין היתר אימן קראוס את אחד הילדים על הבמה – לקראת צירופו למקהלה. בנוסף המחישו יוסי גרין ונפתלי שניצלער לקהל כיצד הם 'מארגנים' שיר באולפן. מכתיבת הלחן, עיבודו, הקלטתו ובישולו, עד לפרטים הקטנים. כמו כן הופיעו שם הזמר דובי מייזעלס, וגם שימי ענגל שביצע ביידיש שיר חדש מאלבומו הקרוב.
שני ה'וועלוול'ים – ר' וועלוול גולדשטיין & פעלדמן – הנחו את האירוע ובידרו את הקהל בהומור המגלגל שלהם. (הודעה מועתקת)
למישהו יש משהו מזה?
תודה!
ג"א מצטרף
לכל הפחות טעימה מיוטיב או לינק
תודה מראש לכל הצדיקים!!!
זה פרסומת לאידיש נחת
זה הפירסומת כנראה של הקונצרט החסידי ..... וכו'מה זה?
חכו בסבלנות ...זה הפירסומת כנראה של הקונצרט החסידי ..... וכו'
ו @מתכון התותח מיד קלט והולך להביא את לפה
שאפו אחד ענק
סבלנות?!חכו בסבלנות ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: