כן.הכוונה לזה?
לבקשת הניק @אפוד אני מעלה גם בפורמט MP3."כי המצווה", לחנו המרגש של האיש והלחן, יוסי גרין, אותו ביצע במקור אברהם פריד, זוכה לביצוע מחודש ומרגש לא פחות.
צפו בישראל אדלר, דודי קאליש, מקהלת ויז'ניץ, ילדי 'קול הנערים' ותזמורת פייער בניצוחו של יענקי לנדאו מחדשים את הלחן העתיק בביצוע מעולם אחר - מתוך סיום הש"ס למאות אברכי רשת כוללים "מגדל עוז" בארה"ק.
על הגיטרה יונתן פורת, התופים של אבי מזרחי, ההפקה של נטע לוין, חיים מוזס מיקסס ומוסדות מגדל עוז צילמו.
צפו והתרגשו גם אתם!
לפרטים נוספים: נתי בדש, בחזית - 0525991137
יוטיוב:
ג'מבו מייל: https://jumbomail.me/j/-TerVPvnjEuX5HU
גוגל דרייב: https://drive.google.com/file/d/1xfGQBRFV4uLjPrM4-M_nZOrlU1cIq8Fv
צפה בקובץ המצורף 331279
ועל הזהירות...וכל הכבוד על המהירות
@יואל ארלנגר אפשר לבקש אלבומים ושישלחו במייל או באישי?
זכרו! רק סינגלים ולא שום בקשות לאלבומים וכדו'!
עדיף שישאירו את האשכול פתוח ושלא ינעלו אותו שוב.????
התכוונת את האשכול.....יסגרו את הניק.
מישהו יכול להעלות את השיר ענוה של מידד טסה?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: