תודה רבה, גם אני הייתי צריךניגון ארבע בבות, כל ההתחלה זה בביצוע של כינור
מקווה שזה יעזור.....
והנה הניגונים:מוזיקהמכל הלב
לרפואת כל חולי ישראל
הרשי סגל מגיש: א מלכותדיג'ע חתונה מיט זאנוויל
הרשי סגל, הקלידן שהביא את המהפכה האלקטרונית לרחבת הריקודים, מציג לראשונה את העידן החדש של עולם החתונות עם ענק הזמר החסידי זאנוויל ויינברגר ומקהלת מלכות בניצוחו של פנחס ביכלר.
צפה בקובץ המצורף 321299 צפה בקובץ המצורף 321300 צפה בקובץ המצורף 321301
בבקשה ובשמחה
להורדה דרך גמבומייל לחץ כאן
להורדה דרך גוגל-דרייב לחץ כאן
דינר גמ"ח הצלה עם פינקי וועבר ואברהם חיים גרין
במוצ"ש שעבר היה דינר לכבוד יובל העשרים לגמ"ח הצלה בארה"ב, בהשתתפות "מלך הבדחנים" הר"ר פנחס מרדכי וועבר והילד הפלא אברהם חיים גרין.
צפה בקובץ המצורף 321302
בבקשה ובשמחה
מרדכי בן דוד בדואט עם משה לוק: "ענוים"
השיר ענוים, שהולחן על ידי יוסי גרין, מבוצע בדואט נדיר של גדול הזמר מרדכי בן דוד, יחד עם הפייטן משה לוק, המלווים על ידי תזמורת המנגנים.
צפה בקובץ המצורף 321303
בבקשה ובשמחה
מחרוזת שירי חב"ד בטעימה מזרחית
אוהבים מזרחית? מתרגשים מניגוני חב"ד?
קבלו ביצוע יפה ומשולב של הקלידן דוידי נחשון ומנחם מוניס, מוזיקאי ויוצר עם נשמה, למחרוזת ניגוני חב"ד בטעימה מזרחית מיוחדת. לצלילי הבוזוקי.
צפה בקובץ המצורף 321304
בבקשה ובשמחה
אהרון פרוכטמן שר ניגון 'דביקות' חדש לבעל התניא
לכבוד יום ההילולא של בעל התניא והשו"ע אדמו"ר הזקן נ"ע משיק הזמר החסידי אהרון פרוכטמן ניגון 'דביקות' מיוחד מתוך עשרת הניגונים המכוונים של בעל התניא ושולחן ערוך.
הכוכב החסידי שרק לפני כשנתיים פרץ לעולם הנגינה החסידית משיק את הניגון העתיק, והוא כבר מצליח להכות גלים בעולם הנגינה החסידית בכלל.
"הניגון מעלה את השומע כמה טפחים מעל שגרת היום יום" אומר לנו פרוכטמן ומסביר, "אדה"ז חיבר את עשרת הניגונים האלו שחסידיו יבינו יותר טוב את ספריו הק'.
הניגון הוא ניגון עמוק ששרים בד"כ בשבתות וימים טובים תוך כדי תפילה חסידית חמימה עם דבקות אלוקית והשתפכות הנפש".
אל המלאכה נקרא המעבד המוזיקאלי הבכיר בישראל עדי נתנאלי שהפיק לפרוכטמן את הביצוע החסידי של השנה.
צפה בקובץ המצורף 321305
בבקשה ובשמחה
שיר מרגש לזכרו של הילד הטהור נחמן עתיה ז"ל
הילד הטהור נחמן עתיה ז"ל נכלל במקורו העליון לפני שנה בדיוק, ברצח שזעזע את העולם היהודי.
במהלך השבעה והשלושים עלו מכל קצוות העם לנחם ולעודד את המשפחה.
הרב מיכאל חודר חבר משפחת עתיה, באחת משיחות העידוד עם ר' ישראל אביו של נחמן ז"ל הגה לפתע רעיון לחבר שיר מרגש לזכרו של נחמן, וכך בעצם התחיל הבית הראשון של השיר, שהושר לראשונה בתוך השלושים תוך כדי בכי ודמעות של געגועים ונחמה.
וכך במשך השנה נוספה שורה ועוד שורה לפזמון, וכעת במלאת השנה בדיוק להסתלקותו, יוצא השיר המרגש כסקיצה ראשונית.
בבקשה ובשמחה
מוזיקה מכל הלב
את זה בקליפ, יש?דינר גמ"ח הצלה עם פינקי וועבר ואברהם חיים גרין
ואת זה בקליפ, יש?מרדכי בן דוד בדואט עם משה לוק: "ענוים"
ואת זה בקליפ, יש?מחרוזת שירי חב"ד בטעימה מזרחית
יש למישהו את השיר "בא אל פרעה" של הרב שטנצל?
והנה הניגונים:מוזיקהמכל הלב
לרפואת כל חולי ישראל
יואלי קליין ומקהלת "ברודערס" מבצעים את "תנועל'ה" ו"ניגונים"
השיר תנועה'לע שבוצע במקום על ידי שלום למר והשיר "ניגונים", שבוצע במקור על ידי להקת זושא בשם "דובער", מבוצעים על ידי מקהלת "ברודערס", יחד עם יואלי קליין, והקלידן מוישי מנדלסון.
צפה בקובץ המצורף 321643
בבקשה ובשמחה
הלחן של סאטמר בעקבות שחרור רובשקין וְנַפְשִׁי אֲשֶׁר פָּדִיתָ
את השיר הלחין הרב אברהם יוסף פרידמן מקרית יואל, אחד המלחינים המפורסמים של חסידות סאטמר.
צפה בקובץ המצורף 321644
בבקשה ובשמחה
המשיח כבר בפתח! הרב יואל ראטה שליטא
הרב יואל ראטה שליטא בשיר חדש עם בחורי ישבתו הק' באלד קומט שוין משיח צו גיין.
צפה בקובץ המצורף 321645
בבקשה ובשמחה
ילד הפלא יהונתן שלמה בסינגל בכורה הללויה
ילד הפלא יהונתן שלמה שר "הללויה" מתוך המזמורים המסיימים את ספר התהילים ונאמרים מידי בוקר בתפילת שחרית. מדובר בלחן וביצוע הביכורים של יהונתן, בעיבוד והפקה מוזיקלית של בן-לי מוניס.
צפה בקובץ המצורף 321646
בבקשה ובשמחה
מוזיקה מכל הלב
??????אם משיהו יכול להעלות את הקליפ או השיר של חנן בן ארי
מה אתה רוצה ממני
שיר כפרני במיוחד,לא מתאים לכאן בכלל!אם משיהו יכול להעלות את הקליפ או השיר של חנן בן ארי
מה אתה רוצה ממני
אפשר לשלוח לי הודעה לכתובת שבחתימה ואשלח בפרטיאם משיהו יכול להעלות את הקליפ או השיר של חנן בן ארי
מה אתה רוצה ממני
לי יש, אפשר לשלוח לי הודעה לכתובת שבחתימהיש למישהו קטעי הוידאו מהחתונה של רכניץ?
https://jumbomail.me/j/BOd64zCn40qQXeeאשמח אם מישהו יכול להעלות את הקליפ החדש
של הרשי סגל
תודה רבה.
לי יש, אפשר לשלוח לי הודעה לכתובת שבחתימה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: