אשמח מאד לקבל את השיר "והראינו" של רכניץ
לא את הקליפ
אשמח מאד לקבל את השיר "והראינו" של רכניץ
לא את הקליפ
[
השקת האלבום 'הנשמה בקרבי' - מוטי שטיינמץ
בסעודת מלווה מלכה יוקרתית במיוחד, אירח איש העסקים מאיר גל את בכירי התעשייה המוזיקלית, אנשי תקשורת, פוליטיקאים ואישי ציבור את אירוע ההשקה הרשמי לאלבום הבכורה של אמן הרגש מוטי שטיינמץ – הנשמה בקרבי.
בין המשתתפים באירוע ההשקה: ארהל'ה סמט, משה צבי ויינטרוב, הרב הראשי הרב דוד לאו, ישראל פרוש, חנוך זייברט, ישי לפידות, חיים ולדר, אריק דביר, איציק דדיה, יענקל'ה הלפרין, אבי רוזן, מוישי פרוש, נוחי פרוש, דוד פדידה, יעקב רוזן, יוסי פלס, שניאור פליישמן וחיים גוטסמן, ועוד.
יש את זה גם לצפיה?
מה שיש לך מפה וממוזיקה בלב גם לי יש ואין את זה שםיש לי כמה גראמענים שלו.
אם תכתבו את השם של הגראמען יהיה לי יותר קל למצוא
יש לי אוסף די גדול ממקום אחר.מה שיש לך מפה וממוזיקה בלב גם לי יש ואין את זה שם
אפשרי להעלות לג'מבו?מרגש!!! הרב הלל פלאי מבצע את אחד מלחניו האחרונים של ר' בן ציון שנקר ז"ל: "הרחמן הוא ינחילנו ליום שכולו טוב, יום שכולו ארוך, יום שצדיקים יושבים ועטרותיהם בראשיהם ונהנים מזיו השכינה ויהי חלקנו עמהם".
שלמה רג'ה בסינגל חדש: ככה אני חי
שלמה רג'ה, ראפר ומפיק מוזיקאלי חרדי מאשדוד, משחרר סינגל חדש עם האמן שגיב 'ליברה' פרש. הסינגל הנוכחי העונה לשם 'ככה אני חי' הוא שיר היפ-הופ מיוחד ומגוון מכל הבחינות, אם מבחינת הקצב עד למילים והלחן שנעשה על הצד הטוב ביותר. האזנה נעימה.
מרגש!!! הרב הלל פלאי מבצע את אחד מלחניו האחרונים של ר' בן ציון שנקר ז"ל: "הרחמן הוא ינחילנו ליום שכולו טוב, יום שכולו ארוך, יום שצדיקים יושבים ועטרותיהם בראשיהם ונהנים מזיו השכינה ויהי חלקנו עמהם".
הקליפ של מרדכי שפיראמשהו יכול להעלות את הקליפ מחר של מרדכי שפירא?
תודה רבה.
סורי, זה הקליפ שלו "יחד", גם מאוד יפה אבל לא מה שביקשת.
זה לא מה שביקשת, את יכולה לשלוח לי הודעה לכתובת שבחתימה ואני אשלח לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: