את הביצוע האחרון של מוטי שטיינמץ לתקווה יש לכם כבר ?
זה ברור -@אות לי, עשיתי לך את העבודה השחורה, תעזרי לי אם יהיה צורך?
זה מפוברק נכון? (אייקון בוכה וצוחק)את הביצוע האחרון של מוטי שטיינמץ לתקווה יש לכם כבר ?
יש לי כמה גראמענים שלו.למי יש אולי בבקשה גראמן של אהר'לה ויינטרויב משהוא עם סיפור שהכנסיה חטפה 10 ילדים וכו'
אם יוכל לעלות לפה אודה לו מאד
חבל שהוא לא הכניס גם את זה לראיון של טוקר.
ממש ממש לא, זה מיום שלישי בערב, היום של רצח רבין...זה ברור שהסיבה שזה יצא עכשיו , היא כי מישהו לא מצא חן בעיניו ההצלחה של הדיסק של מוטי שטיינמץ וכל השואו מסביבו
השנה אמור להיות האסק 31, אבל הם כבר 4 שנים לא מוציאים את ההופעה, לא בוידאו ולא בשמע,מישהו יודע איפה אוחזים ההופעות של האסק?
שמעתי מחרוזת יפיפיהשל ניגונים של כל השירים האחרונים שיצאו בא לי למצוא אותה...
קצב ברזילאי: מיכה גמרמן מקפיץ עם "מורבו"
מורבו", או "מה רבו מעשיך ה'", זה השם של הסינגל החדש של מיכה גמרמן, הזמר האנרגטי והמצליח מברזיל, שמוציא סינגל ראשון בדרך לאלבום השלישי, בעיבוד מקורי של הצמד אלי קליין ואיצי ברי • הגבירו וכנסו לקצב המתאים
http://www.jdn.co.il/breakingnews/903308
אם משהו יוכל לעלות בקובץ MP3
רב תודות ושבוע טוב!!
http://www.prog.co.il/threads/יארצייט-ר-שלמה-קרליבך.326639/מישהו יודע איפה יש זיץ / הופעה לרגל היארצייט של ר' שלמה קרליבך
למישהו יש את הסינגל החדש של מייעס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: