נכתב ע"י חיימי;n4957496:למישהו יש את הדיסק של מלכות ומקהלת הילדים אידישע נחת?? (לא של בעלזא).
לא נראה לי שיש להם דיסק אחר מלבד 'נפלאים' - מבחר ניגוני בעלזא.
הסינגל שיצא בחורף 'על מה להתפלל' שלהם זה מתוך הדיסק הנ"ל
נכתב ע"י חיימי;n4957496:למישהו יש את הדיסק של מלכות ומקהלת הילדים אידישע נחת?? (לא של בעלזא).
נכתב ע"י control;n4959475:לא נראה לי שיש להם דיסק אחר מלבד 'נפלאים' - מבחר ניגוני בעלזא.
הסינגל שיצא בחורף 'על מה להתפלל' שלהם זה מתוך הדיסק הנ"ל
בבקשהנכתב ע"י מירי ש;n4959582:יש למישהו אולי את השיר ארץ צבי של ישי ריבו?
תודה רבה
נכתב ע"י תמי תם;n4959816:זקוקה בדחיפות לשימוש אישי בלבד לשיר "הנני רופא לך" מהדיסק החדש של מרדכי בן דוד.
תודה רבה!
נכתב ע"י יהודית ר;n4959834:
מה עם פורמט MP3?נכתב ע"י עניין;n4960590:מיוחד! מקהלת מלכות מבקרת במוזיאון המוזיקה העברי בירושלים ומבצעת את 'הללויה'[/B]
נכתב ע"י עין טב;n4961193:מה עם פורמט MP3?
נכתב ע"י miri photog;n4963556:
נכתב ע"י דודגדול;n4963610:אם רצית את השיר בבקשה
נותרו 2 ימים בג'מבו מיילנכתב ע"י גברת;n4960021:אני גם אשמח לקבל את הקליפ של ביגון -
העולם הוא טוב יותר. תודה !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: