נכתב ע"י שרי 1;n4949374:כן, מחפשת דוקא בביצוע של רנד
אני לא יודעת מי המבצע-
אולי זה זה-
נכתב ע"י שרי 1;n4949374:כן, מחפשת דוקא בביצוע של רנד
נכתב ע"י control;n4950091:אני לא יודעת מי המבצע-
אולי זה זה-
נכתב ע"י יוני מקרוני;n4947827:נכתב ע"י חד וחלק;n4944846:יש על זה זכויות יוצרים היא מתחננת שלא יעבירו את זה קשה להאמין שמיהוא השיג אבל גם אם כן הוא לךא יכול להעביר
מה שיש ביוטיוב זו הקלטה מאיזה זיץ של בחורים.
זה לא המצגת שיש עליה זכויות יוצרים.
טל"חנכתב ע"י שרי 1;n4950304:חיפשתי את השיר "על כפיו אותם יביא"
בביצועו של שולי רנד
ולא את ילד של אבא בביצוע של מוקי
זאנוויל ו'נרננה' שרים יוסי גרין: 'ודבריו חיים' • צפו |
הזמר זאנוויל ויינברגר, מקהלת 'נרננה' ותזמורת אורות BAND בביצוע לייב ללחנו המרגש של היוצר יוסי גרין - 'ודבריו חיים', שבוצע במקור על ידי הזמר אברהם פריד • הביצוע צולם במהלך הדינר 'ברית השבטים' של חסידות צאנז, שהתקיים בקרית צאנז בנתניה בראשות האדמו"ר מצאנז • צפו |
נכתב ע"י חיוש כהן;n4951135:נו מי שולחת לי את הדיסק השלם של אידיש נחת....(וכן אם אפשר גם קליפים שלהם ווכ"ו )
תודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י בחור;n4951317:
זאנוויל ו'נרננה' שרים יוסי גרין: 'ודבריו חיים' • צפו הזמר זאנוויל ויינברגר, מקהלת 'נרננה' ותזמורת אורות BAND בביצוע לייב ללחנו המרגש של היוצר יוסי גרין - 'ודבריו חיים', שבוצע במקור על ידי הזמר אברהם פריד • הביצוע צולם במהלך הדינר 'ברית השבטים' של חסידות צאנז, שהתקיים בקרית צאנז בנתניה בראשות האדמו"ר מצאנז • צפו
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/mail.google.com\/mail\/u\/1\/?ui=2&ik=95cb0cc3e0&view=fimg&th=15ca82f0acab1475&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_15ca82eda0712983&attbid=ANGjdJ90haBEsenLXZb8VkUyl1_h47o0kpjLIpq7_3wmvav8Gvqz1CDp5CK7fVLqy3FQbT_4ZOwax1VQidg0e-5kLfRgilUi0menku8HmE0JxnY3kBNe-Ub6Tbs52Io&sz=w944-h418&ats=1497471181045&rm=15ca82f0acab1475&zw&atsh=1"}[/IMG2]
קרדיטים:
לחן: יוסי גרין
מיקס: חיים גוטסמן
עיבוד קולי: יהושע פריד
ביצוע במקור: אברהם פריד
צילום: אלי אביב
עריכה: אלחנן נוסבוים
מולטימדיה: שמוליק בן הרוש
הפקה: אפקט - אפרים זילברברג
ניו-מדיה: בחזית
https://jumbomail.me/j/4UKJ58QbBkGJC-p
נכתב ע"י בחור;n4950924:ישראל אדלר - "דעם רבינ'ס צמאה נפשי"
הזמר ישראל אדלר מבצע מחדש לחן קודש מחצר הקודש תולדות אהרן. הביצוע המחודש נעשה בעיבודו המוזיקלי של יהודה גלילי ובליווי מקהלת מלכות וילד הפלא יוסי וויס
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/mail.google.com\/mail\/u\/1\/?ui=2&ik=95cb0cc3e0&view=fimg&th=15ca89ae26e94417&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_15ca89acb6ebb6f9&attbid=ANGjdJ8BkKgfv4DZuO96iz12MUm36V1Ph9VddJVKv8WHnLWCqxcbWbZtFShqLQIXMKjfIPP0TtFzhSY1obX0UP3smHm-SQWqVjgXtFskq4hPE1UmPshQj9taQo-lsjg&sz=w944-h630&ats=1497477365065&rm=15ca89ae26e94417&zw&atsh=1"}[/IMG2]
דעם רבינ'ס צמאה נפשי, הינו לחן קודש, רווי הוד קדומים, המיוסד על הפיוט השבתי של 'צמאה נפשי" של בעל האבן עזרא.
הלחן מגיע מחצר הקודש 'תולדות אהרן', שם הוא מושר בלילות שבת בידי ציבור החסידים המשתתפים בשולחן הטהור, כאשר ניגון זה ידוע כניגון של השתוקקות, ערגה וכיסופין.
"נחשפתי לניגון זה באחת השמחות בהן השתתפתי" מספר ישראל אדלר, "ומאז ששמעתי אותו הלך הניגון והתפעם בקרבי מבלי שיכולתי להתנתק ממנו. מצאתי את עצמי שר אותו ביום ומפזם אותו בלילה. הלכתי עמו לישון בלילה וקמתי עמו בבוקר, וככל ששרתיו יותר כך התוודעתי לרבדים נוספים החבויים בו.
התחברתי אליו מאד והבנתי כי כפי שהוא הצליח לעורר אותי, כך אין ספק כי כאשר הוא יצא לאור ויהפוך לנחלת הכלל כך תתרחב תחושת ההתלהבות והיא תקיף ותלהיב ותסחוף יותר ויותר יהודים.
לא התקררה רוחי עד שיצאתי וקראתי למעבד הנפלא יהודה גלילי, למעבד הקולי פנחס ביכלר ולמקהלת 'מלכות' בראשותו, יחד עם ילד הפלא יוסי וויס ממקהלת הילדים אידיש נחת של מוישי קראוס, וביחד ביצענו את הניגון מחדש כאשר אנו מקפידים לשיר אותו כהווייתו ולשמר את ניחוחו, כך שהשומע ייחשף גם לאותם צלילים מוסתרים שהם בלתי נשמעים אך הם אלו שמרכיבים אותו, בלי כחל ובלי שרק".
העליתי בגמבו כי אני לא מצליח לצרף קובץ
https://jumbomail.me/j/2k5GTw86B0a2vlJ
https://drive.google.com/open?id=0B6...mZzdlNLVWRzYkU
נכתב ע"י אני100;n4951787:אפשר גם ב mp3? בבקשה
נכתב ע"י אני100;n4951784:אפשר ב mp3?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: