תודה רבהנכתב ע"י שלוימלה B;2457276:
נכתב ע"י שלוימלה B;2458085:מדובר במקבץ שירים
שיר אחד מכל דיסק
ומשכך ניתן להשתמש בהם לשימוש אישי בלבד!
נכתב ע"י משיקו;2458119:מאיפה ההיתר? למה נראה לך שאם זה שיר אחד מדיסק ניתן להשתמש בזה?
זה נכון רק עם היוצר עצמו הפיץ את זה כסינגל
נכתב ע"י שושן צחור;2452478:יצא כבר הסינגל החדש (הראשון?) של דודי הרשקופ??
נכתב ע"י חנייי;2458850:מי שיכול להוריד את הקליפ ולהעלותו כאן או שישלח לי למייל,אודה לו מאוד!!
https://www.youtube.com/attribution...yvGqk472lHAy2frl8j_5o20WiS7cm7vwSUHnvnITAZjWf
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ענקית!
נכתב ע"י אפרים אדלר;2458926:אפשר להגיש את הדיסק החדש "מלא שמחה"
תעלי את הכתובת מייל שלך ואני אשלח לך את שלושתם...נכתב ע"י efratrutti;2459410:האם מישהו יכול להעלות את הקליפ של בני פרידמן עברי אנוכי ואת השיר שלו אשירה לה כי גמל עלי ואת הקליפ "פתח ליבך" לזכר שלושת החטופים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: