שקר גם אם כותבים אותו באלפי מילים יפות, הוא עדיין נחשב לשקר, אדרבה הוא הופך להיות שקר גס.
הנה ציטוט אחד ''בואו נדמיין שהמוסיקה שלנו היה נחשבת לתרבות יוון ולא למוזיקה עם משמעות רוחנית עמוקה'' נו באמת אדון ראטה אם אתה מכיר מישהו שחושב שהמוסיקה שלך היא ''משמעות רוחנית עמוקה''??? פככ... אתה מוזמן לעלות אותו לשידור...
אל תביא לעצמך גאון מוילנא כשאתה יודע שאין שום גאון מוילנה שאומר כזה דבר, פשוט סתם שקר.
ויש לי הצעה בשבילך משהו יותר אמין.. אני עושה את מה שאני עושה ''כי בא לי'' ולא מעניין אותי עם זה טוב רע...
עוד דבר, הצורה בה מעמידים את המבקרים כאילו זה בה מחוסר פירגונים, זה עוד שקר, זה בא מהתחושה שמישהו מתכנן להרים את ידו על הבית שלנו(מה שכמובן לא יצליח), וכמו שאמר כבר פעם מישהו ''מי שמרים את ידו על ביתי אני אגדע את ידו,,
אני רוצה לומר משהו לגבי שטיסל, אני גם ראיתי את שטיסל והאמת שמאוד נהנתי, אבל אח''כ חשבתי לעצמי בעצם זה מאוד מעליב הסדרה הזאת, כי האם באמת זה מה שיש לנו למכור??? הרי האמת שלנו זה ההתגברות מהנסיונות, הטהרה, המסירות לילדים, אבא שהולך יום לכולם, ואמא שאחרי עבודה מאומצת נשארת עם הילדים, ובמסירות נפש מחכה לבעלה שיחזור מהלימוד שלו, והיא עדיין תהיה לו האשה היפה והמסורה, הרי את עומק הדבר הזה שום פוחז שיעשה איזה סדרה לא יצליח להעביר.