הדודה מלכי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
לא נראה לי שהוא קורא תגובות בפרוג... אבל לא משנה..נכתב ע"י דוד מרדכי;2382707:ומי אומר שהוא לא קורא את זה?
כל אחד שהוא טיפה מפורסם בודק מדי פעם ברשת מה אומרים עליו, אפשר לעשות התראת גוגל על השם שלך. אלא אם כן הוא זכה להשתלם במדת הענוה, כמובן, שאז באמת לא מעניין אותו מה חושבים עליו. אבל לא כל אחד בדרגא הזאת.
התכוונתי מבחינה אחרת, כל אומן מפורסם שרק רוצה לשמור על עצמו - נפשו - לא יקרא תגובות חפשיות כאלו, כי יש שם הרבה פוצעות!
ראיתי פעם משהו ששאלו הרבה מפורסמים.. יש כאלו שמסננים מילים מסויימות, או לא קוראים בכלל, וכו וכו
נכון, אבל דווקא בגלל זה יש צורה איך לכתוב דברים..נכתב ע"י פוליטיקאי;2382852:אם הוא קורה את זה יכול להיות שזה כבר יותר טוב
אני בטוח שיש הרבה אנשים שאהבו את הקליפ ובטח הוא גם יודע מזה
מותר לו גם לדעת שיש קצת אנשים המגזר החרדי שלא אהבו את הסגנון
ואולי בזכות זה הוא יוציא גם דברים בשביל האלו
אני אישית מאד אוהב את איך שגד שר
ודווקא בגלל שזה פורום חרדי למהדרין - בואו תראו לאחרים איך אצלינו מדברים!!
לקדש שם שמים, ולא להיפך..
לא בבוטות...
וכמו שהזכרתי, לא רציתי ובאתי לחנך, רק נקודה למחשבה, אבל בגלל חוסר הבנות אני חייבת להסביר ת'צמי.
ושלא תבינו לא נכון, אין לי פה כלום בעד/נגד אף אחד, אוהבת את השירים של גד ושל עוד הרבה זמרים, אין לי כלום איתו/נגדו, רק הפריע לי ההתבטאויות..
טוב, אין לי תרגום של המילים, כך שאני ממש לא יודעת מהם...נכתב ע"י טקסט;2382858:בלי לפתוח את הנושא רק כדי להבהיר, ולא להוציא לעז על חברי הפורום.
התגובות שכתבו פה על הקליפים של גד אלבז ויניב בן משיח זה מחמאות לעומת מה שכתבו עליהם ברשת הכללית, אם התגובות היו רק פה, היה צדק בדברייך, אבל התגובות האלו נאמרו בכל האתרים החרדים, עדי כדי כך שבקול ברמה החליטו יותר לו להשמיע את יניב בן משיח, לא צריך להיות טיפש בשביל להבין שהקליפים הללו לא משקפים אווירה חרדית, וגם המילים מזעזעות, קצת מחשבה ותבינו את עומקם של דברים.
שוב - מה שכת' תגובה קודם.
חחח הגזמת! זו כבר הסחפות... מי דבר פה על חילונים וגויים...?!נכתב ע"י Michal R;2382875:נכון שהקליפ הזה מאד מושקע, אבל גם הקליפים של כל מיני זמרים חילוניים וגויים נורא מושקעים, נכון? זה אומר שאנחנו צריכים להעריך את זה?? זו ממש תרבות יוון בהתגלמותה.
שום דבר מהקליפ המושקע (והוא באמת מאד מאד מושקע! בטוח שיש פה אלפי שעות ועשרות אלפי שקלים) לא מתאים לאנשים שומרי תורה ומצוות, ולא אכנס לפרטים מרוב אורך הרשימה.
ועל כן, אנחנו לא אמורים להעריך את זה! לפני המקצועות שלנו, אנחנו אנשים שומרי תורה ומצוות. וככאלו, זה לא מתאים לנו.
לכן - לא מתאים, לא אהבתם - אוקיי. לא חייבים לאהוב כל דבר, מבינה שדברים פה צורמים, אבל להתבטא לא יפה, או ישר לקטול, או להוציא שם רע זה כבר עניין אחר...
סליחה על החפירווווות........