נכתב ע"י סביונים;2305071:בבקשה:
חנן בן ארי
"אמא אם הייתי יכול"
נכתב ע"י moishi160;2305262:למישהו או מישהי יש מושג מי המעבד של השיר "קנא לשמך" של הלפגוט מתוך הפרויקט של יוסי גרין?
נכתב ע"י דובידוב;2305539:למי יש את השיר רחמנא של שמילי אונגר בשיר או בקפליפ
נכתב ע"י אחת מאלף;2305881:אשמח ממאד לשיר "קם בבוקר לתפילה" של אברהם פריד
וגם ל"בואי בשלום" שלו, תודה ממש!
הכוונה כנראה להזמר יעקב שוואקינכתב ע"י אחת מאלף;2305881:אשמח ממאד לשיר "קם בבוקר לתפילה" של אברהם פריד
הכוונה כנראה להזמר יעקב שוואקינכתב ע"י אחת מאלף;2305881:אשמח ממאד לשיר "קם בבוקר לתפילה" של אברהם פריד
נכתב ע"י פלאפונית;2305329:קיבלתי את הדיסק של ''שיר 2'' , אני מתלבטת אם לעלות לכאן או לא , כי מצד אחד אמרו שזה למטרת
צדקה , ומצד שני רוב רובם של האנשים מורידים מהרשת ...
תעזרו לי להחליט .
(נא לא לשלוח לי בפרטי מיילים , כי אני לא ישלח לכל אחד בנפרד ..)
נכתב ע"י פלאפונית;2305329:קיבלתי את הדיסק של ''שיר 2'' , אני מתלבטת אם לעלות לכאן או לא , כי מצד אחד אמרו שזה למטרת
תעזרו לי להחליט .
תעזרו לי להחליט .
נכתב ע"י פלאפונית;2307041:רצועה אחת מתוך הדיסק ''שיר 2 '' של רכניץ , שמבצעים מב'ד עם מוטי שטיינמץ .
''ואמרת בלבבך'' ...
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2307057:פשרה מעניינת......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: