אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.

MosheFeld

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בבקשה דחוף..

למישהו או מישהי יש מושג מי המעבד של השיר "קנא לשמך" של הלפגוט מתוך הפרויקט של יוסי גרין?

עובדיה

משתמש פעיל
נכתב ע"י moishi160;2305262:
למישהו או מישהי יש מושג מי המעבד של השיר "קנא לשמך" של הלפגוט מתוך הפרויקט של יוסי גרין?

אולי זה יעזור לך קצת

התו השמיני

לא פחות מארבע שנים נדרשו ליוסי גרין כדי להחליט מה ממאות השירים שהלחין, ישמש באלבום שלו עצמו. שלושה עשר שירים (שיר הנושא מבוצע גם באנגלית כבונוס) נבחרו לבסוף לאלבום שנושא את השם "התו השמיני". אין ספק שהאזנה לאלבום זה ממכרת, מתברר שכל שיר באלבום זה בלא יוצא מן הכלל, מסומן כלהיט. גרין, אחד המלחינים המוכשרים הקיימים בדור זה ומי שחתום על עשרות לחנים ידועים ובולטים ששרים ושרו טובי הזמרים, לא היה צריך לבקש הרבה מהאומנים שפיתחו קריירה על לחניו הכובשים. מרדכי בן דוד, אברהם פריד, ליפא שמעלצר, שלומי גרטנר, הלהקות לב טהור ואקאפלא, חיים ישראל, אהד מושקוביץ והחזן יצחק מאיר הלפגוט מבצעים שירים מרגשים ומקפיצים בשלל סגנונות מוסיקליים.

שניות רבות אחרי שמסתיים להתנגן קטע מהאלבום, המחשבות עדיין משורעפות בעקבותיו. העיבודים לשירי "התו השמיני" שונים אחד מהשני לחלוטין, מורכבים שנונים ומתוחכמים, גם הביצועים מדויקים ואיכות הצליל שהופקה בשנות העבודה הרבות היא מהגבוהה שמוכרת בשוק. גרין נטל את המוסיקה היהודית כמה צעדים קדימה והעלה את הרמה המוסיקלית בכמה דרגות.

באלבום משתתפים כאמור טובי הזמרים וההרכבים המוסיקליים בארה"ב ובישראל. כל אומן ביצע שיר שנכתב כאילו במיוחד עבורו, גרין לקח בחשבון את איכויות ועוצמות הרגש בשירה של מרדכי בן דוד כשמסר לו את "ענווים" רצועה שמותירה את העיניים מלוחלחות. מידת ההתאמה בין השיר והמבצע באה שוב, לידי ביטוי ב"קנא לשמך" ספק שיר ספק יצירה המבוצעת ע"י החזן יצחק מאיר הלפגוט, רצועה שמקלפת את שכבות הציניות ופורטת על נימי רגש. ומאידך השירים הקצביים בטקסטים בלתי שגרתיים בעליל ששרים אברהם פריד ("אין בן דוד בא אלא בהיסח הדעת"), שלומי גרטנר ("בשבתך ובקומך"), חיים ישראל ("ואז יהיו כל ישראל צדיקים והקב"ה נוטל יצר הרע מהם") וחבורת לב טהור ("ויוצא אותו החוצה ויאמר הבט השמימה וספור את הכוכבים").

רשימת המעבדים שעיצבה ולשה את המוסיקה בדמותו של יוסי גרין רחבה: אלי לישינסקי, דניאל פרייברג, שי בכר, משה לאופר, לייב יעקב ריגלר, משה מונה רוזנבלום ומומי לוי.

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קיבלתי את הדיסק של ''שיר 2'' , אני מתלבטת אם לעלות לכאן או לא , כי מצד אחד אמרו שזה למטרת
צדקה , ומצד שני רוב רובם של האנשים מורידים מהרשת ...

תעזרו לי להחליט .

(נא לא לשלוח לי בפרטי מיילים , כי אני לא ישלח לכל אחד בנפרד ..)

אחת מאלף

משתמש רשום
אשמח ממאד לשיר "קם בבוקר לתפילה" של אברהם פריד
וגם ל"בואי בשלום" שלו, תודה ממש!

דונלד טראמפ

משתמש פעיל
נכתב ע"י אחת מאלף;2305881:

לא מצאתי שירים שלו בשם הזה. אולי השם שונה או של זמר אחר? אשמח לשלוח.

עובדיה

משתמש פעיל
הכוונה כנראה להזמר יעקב שוואקי
בבקשה ובשמחה
"קם בבוקר לתפילה"
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=566B6645714D6959573166464B3342347436653838673D3D

מילות השיר:
בית א:
קם בבוקר בתפלה ציפור השיר נתנה קולה מודה אני על הנשמה שבי רוגשת והומה תודה לך על כל הטוב על יום שגרה שלא ישוב חיוך תמים ליד הדלת על אהבה ועל תוחלת

פזמון:
הלב אומר הלב נרגש לטיפה של יום חדש ועל טיפה בטעם דבש מודה אני על חלום שעוד נרקם על תקוותו של האדם אני בשיר בבוקר קם מודה אני

בית 2:
אוסף הערב את שרידי סוגר הלילה את תריסי שוב נדלקים הכוכבים נתיב של אור לילדים הנה אשמורת אחרונה על מיתרים ומנגינה בצליל ערב ורב גוני ליבי כבר ער מודה אני
פזמון x3
מודה אני

עובדיה

משתמש פעיל
הכוונה כנראה להזמר יעקב שוואקי
בבקשה ובשמחה
"בואי בשלום"
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=5759432B6A724F344D3237464B3342347436653838673D3D

מילות השיר:
בואי בשלום עטרת בעלה,
גם ברינה ובצהלה,
תוך אמוני עם סגולה,
בואי כלה, בואי כלה.

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י פלאפונית;2305329:
קיבלתי את הדיסק של ''שיר 2'' , אני מתלבטת אם לעלות לכאן או לא , כי מצד אחד אמרו שזה למטרת

תעזרו לי להחליט .

אם לא את זה מישהו אחר היום או מחר...
אם זה את זה הזכות שלך.
אבל אני מצע שלא כי האיסור לא ברור.

דונלד טראמפ

משתמש פעיל

תעזרו לי להחליט .

אשמח לקבל באישי. תודה רבה. (עדיף קישור לג'מבו מייל)

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רצועה אחת מתוך הדיסק ''שיר 2 '' של רכניץ , שמבצעים מב'ד עם מוטי שטיינמץ .
''ואמרת בלבבך'' ...

קבצים מצורפים

• 01 ואמרת בלבבך.mp3
    9 MB · צפיות: 57

דונלד טראמפ

משתמש פעיל

תעזרו לי להחליט .

נכתב ע"י פלאפונית;2307041:
רצועה אחת מתוך הדיסק ''שיר 2 '' של רכניץ , שמבצעים מב'ד עם מוטי שטיינמץ .
''ואמרת בלבבך'' ...

פשרה מעניינת......:):):)

נאר לערנען

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יוצרי ai
מנדל ראטה... הקדמה לסנונית....

...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה