יש למישהו את הקליפ שלהם "דרור יקרא"? (משהו מדהים!!)נכתב ע"י אסתי קונץ;1468332:אני מתכבד לפתוח את השבוע עם
המכביטס בקליפ מעניין לחנוכה
(קליפ משנה שעברה)
שיהיה לכולם שבוע טוב וחנוכה שמח
צפה בקובץ המצורף 219082
יש למישהו את הקליפ שלהם "דרור יקרא"? (משהו מדהים!!)נכתב ע"י אסתי קונץ;1468332:אני מתכבד לפתוח את השבוע עם
(קליפ משנה שעברה)
צפה בקובץ המצורף 219082
אשכול הסינגלים וקליפים מוזיקלייםנכתב ע"י פנינה ש;1468074:מה קורה?
נגמרו לכם הקליפים?
מחכים לדברים יפים ומעניינים!
הועלה כבר לאשכול, כדאי לבדוק אחורנית באשכול לפני שמעלים אם הקליפים נמצאים, בד"כ האשכול מעודכן מאוד מהר.נכתב ע"י דודכהן;1468221:הלהיט החדש – "בזמן הזה", הולחן על ידי המלחין החסידי הנודע איצי וואלדנר, העיבוד המוזיקלי באחריות הצמד האגדי אלי קליין & איצי ברי.
האזנה עריבה.
נא להעלות קליפים וסינגלים חדשים, לקליפים נוסטלגיים אולי עדיף לפתוח אשכול נפרד.נכתב ע"י פנינה ש;1468256:קליפ לא חדש אבל השיר מדהים ועדיין רלונטי!
נכתב ע"י אסתי קונץ;1468332:אני מתכבד לפתוח את השבוע עם
(קליפ משנה שעברה)
צפה בקובץ המצורף 219082
נכתב ע"י תהילהלוש;1468360:יש למישהו את הקליפ שלהם "דרור יקרא"? (משהו מדהים!!)
הנה.נכתב ע"י תהילהלוש;1468360:יש למישהו את הקליפ שלהם "דרור יקרא"? (משהו מדהים!!)
נכתב ע"י תמים;1468856:הנה.
נכתב ע"י פנינה ש;1468763:מה קרה מאיר לוין?
לכבוד חנוכה קצת שיהיה מהנה ומעניין - למה לא?
אחרי הכל לא יוצאים סינגלים חדשים כל יום! -אז צריך משהו מעניין!!!
ואם יש מחשבה שהאשכול ישתנה אז אל דאגה הוא עדיין ישאר סינגלים חדשים ולא יפריע לו שיהיו גם "ישנים" דרך אגב הקליפ של מוטי שטיינמץ- אל הנער הזה הוא משנה שעברה וזה לא נקרא ישן- אוליי לך אבל יש כאלה שראו בפעם הראשונה.
חנוכה שמח לכולם!
נכתב ע"י פרוגניק;1468867:נראה לי אכן שאין שום בעיה שיהיה מעניין באשכול הזה, אבל האשכול הנוכחי נפתח ל"סינגלים וקליפיים מוזיקליים" חדשים בלבד, היות ואין שום עניין שכל אחד ירוקן את מאגרי הקליפים שלו לתוך האשכול הזה ברגע שהאשכול נפתח לטובת החסומים שלא יכולים להתעדכן בחדשות המוזיקה, לגבי שאר קליפים מעניינים אולי אכן כדאי לפתוח אשכול חדש
נכתב ע"י פרוגניק;1468867:נראה לי אכן שאין שום בעיה שיהיה מעניין באשכול הזה, אבל האשכול הנוכחי נפתח ל"סינגלים וקליפיים מוזיקליים" חדשים בלבד, היות ואין שום עניין שכל אחד ירוקן את מאגרי הקליפים שלו לתוך האשכול הזה ברגע שהאשכול נפתח לטובת החסומים שלא יכולים להתעדכן בחדשות המוזיקה, לגבי שאר קליפים מעניינים אולי אכן כדאי לפתוח אשכול חדש
נכתב ע"י mina;1471209:השיר הזה מבוצע ע"י ענבר טביב בדיסק האחרון שהוציאה - שירת המלאכים.
לטעמי, מתאים יותר לשיר. עם כל הכבוד לביצוע היפה של המקהלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: