לאיש את זה גם בMP4?
לאיש את זה גם בMP4?
בכל תוכנה כמעט לעריכת סרטים או אודיו.איך אני מחברת מספר שירים חתוכים לקובץ אחד?
אין לי תוכנות ככל שידוע ליבכל תוכנה כמעט לעריכת סרטים או אודיו.
כגון 'מובי מייקר' 'פורמט פקטורי' 'אודיו סיטי' וכו' וכו' וכו'
איך אני מחברת מספר שירים חתוכים לקובץ אחד?
אם אתה לא מסתדר עם תוכנות. יש לי פטנט חמוד בשבילך, ללא צורך בשום תוכנה!בכל תוכנה כמעט לעריכת סרטים או אודיו.
כגון 'מובי מייקר' 'פורמט פקטורי' 'אודיו סיטי' וכו' וכו' וכו'
ננסה אחלה רעיוןאם אתה לא מסתדר עם תוכנות. יש לי פטנט חמוד בשבילך, ללא צורך בשום תוכנה!
תבחר את הקבצים שאתה רוצה לחבר > תעלה אותם לג'מבו מייל > כשנגמר ההעלאה תורידו הכל בקובץ מכווץ > ואז פשוט תשנה את סיומת הקובץ לmp3 , וזהו!
(לא בטוח שזה יעבוד תמיד)
בהצלחה.
איך מורידים בקובץ מקווץ?אם אתה לא מסתדר עם תוכנות. יש לי פטנט חמוד בשבילך, ללא צורך בשום תוכנה!
תבחר את הקבצים שאתה רוצה לחבר > תעלה אותם לג'מבו מייל > כשנגמר ההעלאה תורידו הכל בקובץ מכווץ > ואז פשוט תשנה את סיומת הקובץ לmp3 , וזהו!
(לא בטוח שזה יעבוד תמיד)
בהצלחה.
איך מורידים את זה בצורה מקווצת?ננסה אחלה רעיון
תודהההה
היה פה כברחיים שלמה מאייעס טינקלקייט
יש למישהו בקליפ?
סבבה תודההיה פה כבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: