Shosh Karl
משתמש צעיר
מישהו יכול להעלות פה את השיר: "אליהו הנביא" של דודי פלדמן ושרולי ליפשיטץ?
דחוף לי מאד מאד...
תודה!!
זה הקישור:
(אצלי זה לא עובד...)
דחוף לי מאד מאד...
תודה!!
זה הקישור:
(אצלי זה לא עובד...)
זה קליפ לא שיר,מישהו יכול להעלות פה את השיר: "אליהו הנביא" של דודי פלדמן ושרולי ליפשיטץ?
דחוף לי מאד מאד...
תודה!!
זה הקישור:
(אצלי זה לא עובד...)
חחח זוכרים שהתווכחו פה שהעלו את הקליפ בפעם הראשונה למה יש בקליפ את מקהלת ידידים הרי הוא בוגר מקהלת שירה. ואז אמרו שכתוב בחוברת של הדיסק שהשיר הזה הוקלט עם ידידים. בסוף רואים מאחורי הקלעים שזה בכלל ידידים העולמית (מהארץ ולא מחו"ל)...יש למישהו את הקליפ טוב לי של לוי פאלקוויטש
דוקא רואים שזה ידידים מחו"ל ולא ידידים העולמית מהארץחחח זוכרים שהתווכחו פה שהעלו את הקליפ בפעם הראשונה למה יש בקליפ את מקהלת ידידים הרי הוא בוגר מקהלת שירה. ואז אמרו שכתוב בחוברת של הדיסק שהשיר הזה הוקלט עם ידידים. בסוף רואים מאחורי הקלעים שזה בכלל ידידים העולמית (מהארץ ולא מחו"ל)...
https://drive.google.com/file/d/1VGuaRmDgVoQwiECNddIw78SgVjt0PO-7/viewיש למישהו את הקליפ טוב לי של לוי פאלקוויטש
יש למישהו את ברכת כהנים של אברומי וינברג ששר עם ישיבת רש"י בMP3 ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: