למה לי זה לא יורד???העלתי פה
למה לי זה לא יורד???העלתי פה
גם לי, זה כבר חסום.למה לי זה לא יורד???
תודה על העזרה אבל אני נטפרית וזה נחסם בכל האופציותזה נמצא בחיפוש בגוגל "הופעה ישי ריבו בנייני האומה" בעמוד השני.
צפה בקובץ המצורף 471376
תודה על העזרה אבל אני נטפרית וזה נחסם בכל האופציות
אשמח אם מי שכבר הוריד ישלח לי (בדחיפות) למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
גם הקישורים שהועלו כאן קודם פתוחים עדיין בנטפריאני גם בנטפרי.
ניסית לחפש בגוגל?
מצטרפת לשאלהיש למשהו את ההופעה שהייתה בחברון????
מצטרפת לכל מילה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מישהו בכל אופן יוכל לשלוח לי קליפים תכנים של ישי ריבו למייל.<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם לי, זה כבר חסום.
תודה על העזרה אבל אני נטפרית וזה נחסם בכל האופציות
אשמח אם מי שכבר הוריד ישלח לי (בדחיפות) למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
נו אין מתנדבים למצוות???
למה לי זה לא יורד???
לא חשבתי שזו מתיחה. ראו שזה לא סיום מופע רגיל. כמדומני שבמופע בסוכות עשו כך כמה פעמים.הייתי באירוע היה מטורף.
רבע שעה לפני הסוף הם עשו מתיחה שכאילו נגמר האירוע כל התזמורת ירדה נכנסו מההפקה כאילו לפרק את הכלים, ואז הנגנים חזרו לבמה, ושרו את לבחור נכון. היה מטורף
(אנשים כבר התחילו להתקפל)
לדעתי נטפרי יחסמו את הקישור הזה די מהר, יש שם באמצע פרסומת של קליפ של יוני זי עם נשים!
אני מקווה שזה לא יסבך אותנו לפתיחה של הופעות אחרות בקול חי!
אני מניח שיעלה קישור ליוטיוב אחר וערוך בלי הפרסומת הזו שאותה נטפרי כן יוכלו לפתוח, גם האיכות של הקישור הזה היא ממש זוועה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: