נפתר - ראש בקירחידה 666
פרה פרה
חצי הכוס המלאה?חידה 665צפה בקובץ המצורף 1649345מושג
משחק באש?
יש משמעות לגודל הכוסות, לתכולתן? לשולחן, לחבלים?חידה 665צפה בקובץ המצורף 1649345מושג
אין משמעות לגודל הכוסות הייתה יכולה להיות גם כוס אחת ולא מחייב שהיה בה דווקא מיםיש משמעות לגודל הכוסות, לתכולתן? לשולחן, לחבלים?
זה קצת קשה אני אתן רמז היה עדיף שבמקום חבלים יהיה בדחידה 665צפה בקובץ המצורף 1649345מושג
בדמי הלילזה קצת קשה אני אתן רמז היה עדיף שבמקום חבלים יהיה בד
אולי @המשועמם או @המשועמם הלאומי ...יש סיכוי לפתוח אשכול חדש עם כל התמונות ברצף (והפיתרון בספוילר)? לחידות או לחידוד וכיו"ב בלי לעבור על 254 דפים (נכון להרגע)
אני אפתח ומעכשיו כל חידה שנפתרת פשוט תוסיפו לשם עם הפתרון בספוילריש סיכוי לפתוח אשכול חדש עם כל התמונות ברצף (והפיתרון בספוילר)? לחידות או לחידוד וכיו"ב בלי לעבור על 254 דפים (נכון להרגע)
הבעיה שזה יגרום לעצלנים לחשוב פחות ופחותאני אפתח ומעכשיו כל חידה שנפתרת פשוט תוסיפו לשם עם הפתרון בספוילר
יש סיכוי לפתוח אשכול חדש עם כל התמונות ברצף (והפיתרון בספוילר)? לחידות או לחידוד וכיו"ב בלי לעבור על 254 דפים (נכון להרגע)
רמז?
שריון קשקשים/ קשקוש בלבוש [היה כבר]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: