בוודאי!תגידו, איתמר נתן מוכר עוד דברים כמו גרפיקה, לוגואים, עמודי רקע, עמודי כריכה וכדו' או רק פונטים.. כי העריכה שלו היא גם מדהימה...
המעצב
בוודאי!תגידו, איתמר נתן מוכר עוד דברים כמו גרפיקה, לוגואים, עמודי רקע, עמודי כריכה וכדו' או רק פונטים.. כי העריכה שלו היא גם מדהימה...
אבל לא מופיע כלום באתר שלו... מישהו יכול לעלות את הקטלוג של העיצובים שלו שהוא מוכר.... אני לא רוצה לעצב אצלו, רק רוצה את החומרי גרפיקה שלו...
לא, הוא לא מוכר אלמנטים גרפיים. עד כמה שידוע ליאבל לא מופיע כלום באתר שלו... מישהו יכול לעלות את הקטלוג של העיצובים שלו שהוא מוכר.... אני לא רוצה לעצב אצלו, רק רוצה את החומרי גרפיקה שלו...
לאייזיק פלויט החלמאי היה חבר נעורים שהגיע לבקרו, כשראה את העניות הרבה בביתו גילה לאזנו שיש לו אצבע פלאית שיכולה להפוך כל דבר לזהב, אמור נא אייזיק במה תחפוץ?!אבל לא מופיע כלום באתר שלו... מישהו יכול לעלות את הקטלוג של העיצובים שלו שהוא מוכר.... אני לא רוצה לעצב אצלו, רק רוצה את החומרי גרפיקה שלו...
לא משל טוב, איתמר נתן הוא ספרדי שנותן גם את האצבע שלו... אם לא הבנת תראה את המבצעים שהוא עושה... תראה לי אחד שעושה כאלה מבצעים ברצפה... מפנק עד הסוף.לאייזיק פלויט החלמאי היה חבר נעורים שהגיע לבקרו, כשראה את העניות הרבה בביתו גילה לאזנו שיש לו אצבע פלאית שיכולה להפוך כל דבר לזהב, אמור נא אייזיק במה תחפוץ?!
אייזיק חשב וחשב, בינתיים הלך הלה ונגע בשולחן, אולם אייזיק עדיין לא נראה מרוצה, החל חברו עובר על כל רהיטי הבית - - - עד שהפך גם את הבית כולו לזהב, אולם אייזיק עדיין לא מרוצה.
"מה רצונך אייזיק - ואתן", או אז חייך אייזיק קלות ואמר: "את אצבעך"....
נדמה לי שהגענו כבר לשלב שבו אפשר לשנות את השם של האשכול ל- "יוצרים עובדים בחינם".לא משל טוב, איתמר נתן הוא ספרדי שנותן גם את האצבע שלו... אם לא הבנת תראה את המבצעים שהוא עושה... תראה לי אחד שעושה כאלה מבצעים ברצפה... מפנק עד הסוף.
אתה חושב שנולדתי היום... אני יודע את זה טוב מאד... התכוונתי רק לענות על המשל של החלמאי הזה למעלה... אל תיקח ללב...נדמה לי שהגענו כבר לשלב שבו אפשר לשנות את השם של האשכול ל- "יוצרים עובדים בחינם".
אז רק בשביל לדגדג קצת: באתר החדש שלו הושקעו כבר יותר מכמה עשרות אלפי שקלים.
אולי באמת נשנה את זה ל"יוצרים עובדים בחינם", לא חשבתי על זה... זה באמת רעיון מטורף...נדמה לי שהגענו כבר לשלב שבו אפשר לשנות את השם של האשכול ל- "יוצרים עובדים בחינם".
אז רק בשביל לדגדג קצת: באתר החדש שלו הושקעו כבר יותר מכמה עשרות אלפי שקלים.
תודה!למה להסתבך
קחו את זה חוקית
תלחץ בלחצן הימני של העכבר, יופיע לך בסוף הרשימה - בדיקה, תלחץ על זה, ואז זה יירד לך.תודה!
לא יורד לי משום מה לאחר שנרשמתי (כנראה יש לי בעיה עם קבצי rar)
אפשר להעלות כקובץ מצורף?
תלחץ בלחצן הימני של העכבר, יופיע לך בסוף הרשימה - בדיקה, תלחץ על זה, ואז זה יירד לך.
כרגע עדיין לא. בקרוב (לאחר השקת האתר החדש) יהיה בו גם מלנתלפים אלמנטיםתגידו, איתמר נתן מוכר עוד דברים כמו גרפיקה, לוגואים, עמודי רקע, עמודי כריכה וכדו' או רק פונטים.. כי העריכה שלו היא גם מדהימה...
בשורה מרנינה, רק תעדכנו מתי האתר נפתח בקרוב!כרגע עדיין לא. בקרוב (לאחר השקת האתר החדש) יהיה בו גם מלנתלפים אלמנטים
מקווים שכמה שיותר מהר.בשורה מרנינה, רק תעדכנו מתי האתר נפתח בקרוב!
למה 'יקח קצת זמן'מקווים שכמה שיותר מהר.
עובדים על זה
לדעתי זה יקח קצת זמן...
בגלללמה 'יקח קצת זמן'
נשמע לי יותר זמן מ- 'יקח זמן' ???
וע"ז נאמר: כל המוסיף גורע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: