הניק החמישי שלי
משתמש רשום
יש לי מאוחדת עדיף
קובעים תור לבדיקה באחד מהמכונים שהתברכה בהם ארץ ישראל [עיניים ד"ר לוינגר, עין טל הדסה, אסותא, קאר לייזר, אמריקן לייזר וכו' וכו'] ואם נמצאים מתאימים עושים את הניתוח.שלום,
אני רוצה להתחיל את התהליך להסרת משקפיים. יש לי מספר 7.25
איפה מתחילים, מה מתאים ואצל מי מבררים. ישר כח
צריך לעבור למאוחדת שיא ולהמתין חצי שנה בשביל לקבל את ההנחה המקסימלית, זה אמור להיות הבדל משמעותי.יש לי מאוחדת עדיף
גוגל יתן את כל הטלפונים ממש בקלותתודה אפשר כמה טלפונים להשוואות.?
הניתוח היקר?עין טל הדסה 035418900
עשיתי שם אצל ד''ר סמגה
דרך מאוחדת לפני חודשים וחצי
עלה לי 7200
קאר לייזר 2273@רוקד ושר אפשר טלפונים או שמות?
למכבי יש עכשיו הסדר חדש עם לוינגרשאלתי כאן בעבר ולא קיבלתי מענה ואשאל שוב:
יש לי מספרים של 12+ בעיניים, ובעבר הלכתי לאסותא והם אמרו לי שכיוון שיש לי קרנית שטוחה הם לא יכולים להוריד את המספר מתחת ל 8.
לפני כמה זמן יעץ לי מישהו לנסות ללכת ללוינגר שאולי הוא כן יצליח.
יש למישהו מידע בעניין האם זה הגיוני שאסותא אמרו לי לא והוא יגיד לי כן?! (פשוט אני במכבי ואין להם הסדר עם לוינגר, ואני מעדיף שלא לעבור סתם קופ"ח)
או שיש למישהו ניסיון דומה עם מרפאות אחרות
אשמח מאוד לתשובה בעניין.
תנסה במכונים אחרים שמעתי על כמה שעשו במקום אחד ואמרו להם שהם לא יכולים ובדקו במכון אחר ואמרו להם שהם מתאימים לניתוחשאלתי כאן בעבר ולא קיבלתי מענה ואשאל שוב:
יש לי מספרים של 12+ בעיניים, ובעבר הלכתי לאסותא והם אמרו לי שכיוון שיש לי קרנית שטוחה הם לא יכולים להוריד את המספר מתחת ל 8.
יש למישהו מידע בעניין האם זה הגיוני שאסותא אמרו לי לא והוא יגיד לי כן?! (פשוט אני במכבי ואין להם הסדר עם לוינגר, ואני מעדיף שלא לעבור סתם קופ"ח)
אשמח מאוד לתשובה בעניין.
כן בהחלט מכיר 2 אנשים לפחות שאמרו להם אפילו באותו מכון של לוינגר אחד אמר שלא כעבור כמה חודשים הלכו לרופא שהמלצתי ושניהם ללא משקפיים השלישי קבע תור לעוד חודש הרופא הוא פרופסור יוסף פרוכט מקים מחלקת קרנית בהדסה רוב הרופאים שלמדו לייזר עברו תחתיו ולהבנתי גם לוינגר עצמו .שאלתי כאן בעבר ולא קיבלתי מענה ואשאל שוב:
אשמח מאוד לתשובה בעניין.
מה ההסדר?למכבי יש עכשיו הסדר חדש עם לוינגר
אין אפשרות לדעת באתר או משהו כזה?אצל לוינגר יגידו לך
לא יודעמה ההסדר?
אין אפשרות לדעת באתר אולא יודע אפשר לבדוק באתר או לדבר עם מכבי
אם כבר כדאי לנסות ללכת לפרופ' סלומון בעין טל הדסה, הוא מנתח גם כאלו שבמקומות אחרים לא הסכימו לנתח,שאלתי כאן בעבר ולא קיבלתי מענה ואשאל שוב:
אשמח מאוד לתשובה בעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: