לבעלי לקח פחות משבוע עשה את הניתוח אצל לוינגרכל מי שעשה ניתוח prk
אשמח לדעת תוך כמה זמן מאז הניתוח
הצלחתם לקרוא טקסטים ולראות טוב?? (בלי טשטוש)
לא מדברת דווקא עלך 6/6, אלא על ראיה טובה וסבירה.
לבעלי לקח פחות משבוע עשה את הניתוח אצל לוינגרכל מי שעשה ניתוח prk
אשמח לדעת תוך כמה זמן מאז הניתוח
הצלחתם לקרוא טקסטים ולראות טוב?? (בלי טשטוש)
לא מדברת דווקא עלך 6/6, אלא על ראיה טובה וסבירה.
מינוס 5תציינו גם איזה מס' היה לכם?
והאם היה לכם צילינדר?
קר לייזר. Prkאיפה עשית?ובאיזה שיטה?
אני עוד לא יודעת.
רק מבררת עוד, ואני עם מס' נמוך
אם מדובר בניתוח prk אז זה בסדר גמור ולא צריך לעשות כלום, כך אמרו לי (כמובן לא להחזיר)מה עושים אם נפלה העדשה 8 שעות לאחר הניתוח?
בעלי עבר ניתוח לייזר הערב ועכשיו ראינו שאחת העדשות נפלה... בשעה כזו אין מענה באמריקן לייזר.
יודעים מה צריך לעשות? נתקלתם בכזה דבר?
בדיעבד הסתבר ששני העדשות נפלו.אם מדובר בניתוח prk אז זה בסדר גמור ולא צריך לעשות כלום, כך אמרו לי (כמובן לא להחזיר)
רק בשביל להרגיע אותך...עשיתי לפני חודשים את הניתוח PRK באסותא.
רואה ב"ה שש שש.
אבל הייתי בבדיקה לפני שבועיים והאופטמיטריסטית אמרה לי שהעדשה מתחילה להיות עכורה מעט
היא אמרה שתפסו את זה בשלב מוקדם לכן העלת לי את המינון של הסטוראידים
ואמרה לי שאני לא שומרת לשים משקפי שמש גם בצל(צודקת...)
האם מישהוא קרה לו אותו דבר ויכול להרגיע אותי?
הסך הכולל של עלות הטיפות מגיע אולי ל - 170 ש"ח. ההבדל בין הניתוחים הוא הבדל של אלפי ש"חעוד משהו, העלות של הטיפות בניתוח PRK יוצאת הרבה יותר יקר מאינטראלאסיק
זה קצת מקטין את הפער במחיר..
אמרו לך גם להקפיד על משקפי שמש בצל?הייתי היום בביקורת ואמרו לי את אותו דבר והעלו את המינון של הטיפות
עשיתי prk. לא פיספסתי תפילהגבי גברים שמתלבטים בין סוגי הניתוחים, לא העלו כאן שיקול משמעותי
מי שעושה PRK לא יוכל להתפלל במנין ולא ללמוד בצורה נורמלית כמה ימים טובים...
לא תקשיב... זה חתיכת שיקול..עוד משהו, העלות של הטיפות בניתוח PRK יוצאת הרבה יותר יקר מאינטראלאסיק
זה קצת מקטין את הפער במחיר..
לי יותר. כבר פעם שלישית שאני קונה דמעות מלאכותיות ואני רק חודש אחריי. זה כל פעם 80 שקל. שווה כל שקל להיות בלי משקפיים ברוך השםהסך הכולל של עלות הטיפות מגיע אולי ל - 170 ש"ח. ההבדל בין הניתוחים הוא הבדל של אלפי
אני חייב לומר שזה מדהים אותי שזה נופל לאנשים. לי היו צריכים לתלוש את זה מהעין בכוח וזה ייבש לי את העין ליום שלם בצורה מטורפתדיעבד הסתבר ששני העדשות נפלו.
נס שבכלל ראיתי אחת על החולצה אחרת לא היינו יודעים שהן נפלו. את השניה לא מצאתי עד עכשיו.
ב8 בבוקר ענו לנו ואמרו שזה הכרחי 48 שע' עם עדשות ובגלל שזה היה יום שישי הפנו למיון.
שבת הכנסנו בציפצוף שני...
אז למקרה וזה קורה למישהו - כדאי לדעת: א. אין להחזיר את העדשה ב. לפנות לטיפול מתאים.
היום ב"ה מצליח לפתוח את העיניים והאור קצת פחות מפריע לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: