שם: יעקב נח
שם העסק: סטודיו נקודה
אזור פעילות: בעיקר בני ברק, אבל לא רק...
מגורים: בני ברק
מקום לימודים: בעיקר פרוג.
התמחות: צילום אירועים, מסחרי ומוסדות.
שנות ניסיון: 7 וחצי שנים.
ציוד: קנון 70D עדשות 24-105/f4 ועוד. ציוד מלא לסטודיו לאירועים.
קצת על עצמי: פוטרתי מה-"היי-טק" (עסקי היי - ביי") לפני 7 וחצי שנים. מאחר והייתי חובב צילום, אמרתי לעצמי שזה הולך להיות העיסוק הבא שלי. וכך היה... עכשו צריך להפוך תחביב (בקושי) למקצוע. אז למדתי מהרשת, התחלתי עם ארועים קטנים, למדתי באמת בפרוג ומתקדמים...
מה הייתי רוצה לראות יותר בפורום: פחות תמונות מלוקקות. יותר תוכן אומנותי / טכני נקי. גם שו"ת בענייני עיבוד מאוד לגיטימי וחשוב. ואני מחפש מידי פעם חומר כזה. אבל לא בתור "זה ממה אני מציג".
לטעמי, צלמ/י תמונה טובה ואז העיבוד הוא לטובת קידום והצגת עניין מסויים שלא ניתן לקבל בתמונה. דוגמה מאוד פשטנית היא הסרת פצעי בגרות...
אתר: https://www.prog.co.il/media/users/aynoah.8221/albums
תמונה שרציתי לשתף:
חבר ביקש שאצלם בחינה של פרשיות תפילין.
הגעתי לבית פרטי, עם המצלמה, 2-3 פלאשים קטנים, שלטים וזהו.
ללא חצובות... כלום.
אז שמתי אחד מאחור / מימין על מדף בגובה ומאחורי הראשים ואחד על המצלמה מקדימה.
וככה זה נראה ללא עיבוד מלבד חיתוך קטן מלמטה...
כל הארוע היה כ-5 דקות התארגנות לפני התחלת הצילומים. כ-20/15 דקות צילום והתקפלות.
התמונות ללא עיבוד.
שם העסק: סטודיו נקודה
אזור פעילות: בעיקר בני ברק, אבל לא רק...
מגורים: בני ברק
מקום לימודים: בעיקר פרוג.
התמחות: צילום אירועים, מסחרי ומוסדות.
שנות ניסיון: 7 וחצי שנים.
ציוד: קנון 70D עדשות 24-105/f4 ועוד. ציוד מלא לסטודיו לאירועים.
קצת על עצמי: פוטרתי מה-"היי-טק" (עסקי היי - ביי") לפני 7 וחצי שנים. מאחר והייתי חובב צילום, אמרתי לעצמי שזה הולך להיות העיסוק הבא שלי. וכך היה... עכשו צריך להפוך תחביב (בקושי) למקצוע. אז למדתי מהרשת, התחלתי עם ארועים קטנים, למדתי באמת בפרוג ומתקדמים...
מה הייתי רוצה לראות יותר בפורום: פחות תמונות מלוקקות. יותר תוכן אומנותי / טכני נקי. גם שו"ת בענייני עיבוד מאוד לגיטימי וחשוב. ואני מחפש מידי פעם חומר כזה. אבל לא בתור "זה ממה אני מציג".
לטעמי, צלמ/י תמונה טובה ואז העיבוד הוא לטובת קידום והצגת עניין מסויים שלא ניתן לקבל בתמונה. דוגמה מאוד פשטנית היא הסרת פצעי בגרות...
אתר: https://www.prog.co.il/media/users/aynoah.8221/albums
תמונה שרציתי לשתף:
חבר ביקש שאצלם בחינה של פרשיות תפילין.
הגעתי לבית פרטי, עם המצלמה, 2-3 פלאשים קטנים, שלטים וזהו.
ללא חצובות... כלום.
אז שמתי אחד מאחור / מימין על מדף בגובה ומאחורי הראשים ואחד על המצלמה מקדימה.
וככה זה נראה ללא עיבוד מלבד חיתוך קטן מלמטה...
כל הארוע היה כ-5 דקות התארגנות לפני התחלת הצילומים. כ-20/15 דקות צילום והתקפלות.
התמונות ללא עיבוד.
נערך לאחרונה ב: