רייזי בירנבוים
קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
שם: רייזי קופילוביץ (21)
מקום לימודים: קצת בסמינר, קצת מהפורום והרבה מנסיון.
שנים במקצוע: 4
התמחות: צילומי ילדים, משפחה, מוצרים.
ציוד: מצלמה 80D , עדשת 85 1.8, 50 1.8.
ציוד סטודיו של גודוקס (משמש רק לצילום מוצרים, עדיין אין מקום לצילומי ילדים)
אני ישמח לראות בפורום מאחורי הקלעים, תמונות לפני ואחרי עיבוד, אוהבת דיונים על תאורה וציוד צילום.
אוהבת מאדדדד לקבל ביקורת, אז תשפכו את כל מה שיש לכם, ואני יקבל באהבה.
קצת עלי:
צילום הפך אצלי לאובססיה, המצלמה הפכה לחלק ממני, ואני מרגישה צורך לתעד כל התרחשות.
הכיף שלי הוא לאו דוקא בתמונה המושלמת אלא במה שעומד מאחוריה, אבל השאיפה בכל לחיצה היא להוציא תמונה מושלמת גם מבחינה מקצועית.
אוהבת מאד את התחום של צילום משפחה, כיף לי לתקשר עם הילד מאחורי המצלמה, ומנגד אוהבת מאד את התחום של צילום המוצרים שבדרך כלל דורש גם סטיילינג ויצירתיות.
תמונה שאהבתי: אוהבת את התמונה הזו כי היא מזכירה לי את הרגעים היפים שהיו. כמה שעות לפני החתונה של אח שלי, ההתרגשות והשמחה.
אוהבת אותה כי היא היא מעבירה את הרגשות האלה, וגם יצאה טוב.......
מקום לימודים: קצת בסמינר, קצת מהפורום והרבה מנסיון.
שנים במקצוע: 4
התמחות: צילומי ילדים, משפחה, מוצרים.
ציוד: מצלמה 80D , עדשת 85 1.8, 50 1.8.
ציוד סטודיו של גודוקס (משמש רק לצילום מוצרים, עדיין אין מקום לצילומי ילדים)
אני ישמח לראות בפורום מאחורי הקלעים, תמונות לפני ואחרי עיבוד, אוהבת דיונים על תאורה וציוד צילום.
אוהבת מאדדדד לקבל ביקורת, אז תשפכו את כל מה שיש לכם, ואני יקבל באהבה.
קצת עלי:
צילום הפך אצלי לאובססיה, המצלמה הפכה לחלק ממני, ואני מרגישה צורך לתעד כל התרחשות.
הכיף שלי הוא לאו דוקא בתמונה המושלמת אלא במה שעומד מאחוריה, אבל השאיפה בכל לחיצה היא להוציא תמונה מושלמת גם מבחינה מקצועית.
אוהבת מאד את התחום של צילום משפחה, כיף לי לתקשר עם הילד מאחורי המצלמה, ומנגד אוהבת מאד את התחום של צילום המוצרים שבדרך כלל דורש גם סטיילינג ויצירתיות.
תמונה שאהבתי: אוהבת את התמונה הזו כי היא מזכירה לי את הרגעים היפים שהיו. כמה שעות לפני החתונה של אח שלי, ההתרגשות והשמחה.
אוהבת אותה כי היא היא מעבירה את הרגשות האלה, וגם יצאה טוב.......