כנ"ל אני..נכתב ע"י BRO;381734:אני ממש לא רואה שום חתימה, חוץ מהחתימות שהובאו בהודעה הקודמת, למה?! יש פרוטקציה מיוחדת ?!
כנ"ל אני..נכתב ע"י BRO;381734:אני ממש לא רואה שום חתימה, חוץ מהחתימות שהובאו בהודעה הקודמת, למה?! יש פרוטקציה מיוחדת ?!
נכתב ע"י BRO;381734:אני ממש לא רואה שום חתימה, חוץ מהחתימות שהובאו בהודעה הקודמת, למה?! יש פרוטקציה מיוחדת ?!
דושינסקי ר' יוסף צבינכתב ע"י נקי_כפים;78948:דויטש רבי שמואל
צפה בקובץ המצורף 7159
דושינסקי האדמור
צפה בקובץ המצורף 7160
דייטש רבי מטעס
צפה בקובץ המצורף 7161
דרבקין רבי צבי
צפה בקובץ המצורף 7162
דרעי רבי יהודה
צפה בקובץ המצורף 7163
נכתב ע"י shryber;419847:אני זקוקה לחתימה של הרב וואזנר, יש למישהו?
נכתב ע"י מ_הלוי;78999:מעניין, שרבי אברהם יצחק אולמן תמיד מציין מספר בתוך החתימה.
(לבד בחתימה הראשונה פה, שלא מופיע)
מסתבר שהוא רושם לעצמו בפנקס כלשהוא כל מכתב והסכמה שהוא חתם עליהם, כך שיוכל לדעת אחרי זמן אם חתם או לא. המספר הוא מספר השורה בפנקס..נכתב ע"י מ_הלוי;78999:מעניין, שרבי אברהם יצחק אולמן תמיד מציין מספר בתוך החתימה.
(לבד בחתימה הראשונה פה, שלא מופיע)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: