תמידיש הפקת לקחים משנה שעברה?
מידע שימושי - עולים לירושלים
מישהו היה ומוכן להגיד איך המצב מבחינת העומס אם הילדים נהנו לאיזה גילאים וכל פרט נוסף... תודה מראש!!www.prog.co.il
תמידיש הפקת לקחים משנה שעברה?
מידע שימושי - עולים לירושלים
מישהו היה ומוכן להגיד איך המצב מבחינת העומס אם הילדים נהנו לאיזה גילאים וכל פרט נוסף... תודה מראש!!www.prog.co.il
יש שינויים, משתדלים תמיד לשפר. לטובה או לא תלוי בעיני המתבונן והחווה, בל"נ גם השנה אשתדל להגיב לביקורות או מחמאות.
לאהאם יהיו סיורים השנה?
במודעה לא מופיע
חשוב לי מאד מאד לדעת
יש פירוטים די מפורטים באשכולות משנים עברומישהו יכול לפרט מה בדיוק יהיה שם? בפרסומת אין מדי פרטים..
פינוי מוחלט, לא משאירים אף אחד במתחםמישהו יודע האם מפנים את כולם מהמתחם בין פעילות בוקר לאחה"צ?
אחותי מגיעה מחוץ לעיר והשיגה כרטיסים רק לפנה"צ, והיא מפחדת שלא תגיע בזמן, השאלה אם היא יכולה להישאר אם היא מגיעה מאוחר?
מעוניינת לקנות כרטיסים ליום שני בבוקר.
יש לי למכור 7 כרטיסיםמעוניינת לקנות כרטיסים ליום שני בבוקר.
@אודל12
אני מעוניין ב 6 כרטיסים לשלישי אחה"צ.
0527683107מעונינת ב6/7 כרטיסים
אם רלוונטי לך ליום חמישי בוקר, אנחנו נשמח להחליףלנו יש 6 כרטיסים ליום ראשון אחה"צ מעונינים להחליף ליום שלישי אחה"צ.
0521238941
מנסה ליצור קשר ולא מצליחה,למכירה 12 כרטיסים ליום ראשון צהרים
0548437296
אני מעוניין אם רלוונטי0527618842למכירה 12 כרטיסים ליום ראשון צהרים
0548437296
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: