וואו, תמונות מהממות!האמנית הרוסית אלנה (הידועה גם בשם ליטבינטלנה)
יוצרת דיוקנות היפר ריאליסטיות בעפרונות בלבד- - -
צפה בקובץ המצורף 781980צפה בקובץ המצורף 781981צפה בקובץ המצורף 781982
חברה חברה שימו לב!!!!!
צפה בקובץ המצורף 765863
רק היום שמתי לב.....
אני מכירה את שתי התמונות בנפרד
והיום נפל לי האסימון
אז שמתי אותם אחד ליד השני
כמה דומים - ככה שונים
מלא הומור ועוקץ
שימו לב לכל הפרטים הקטנים...
מושלם ממש
וואו מדהים!! מכירה את הדמות וזה הזוי שכל ציור מצויר בסגנון שונה ועדיין כולם מביעים את האפוי של הדמותנתקלתי בזה באחד משיטוטי בפינטרס ולא יכולתי שלא להעלות לפה
מדובר בציורים של דמות מסוימת מסרט מסויםכ"כ נהנתי מהאפיון שלה- ומהדיוק בדמות(והמכיר יכיר..)
למי שלא מכיר אני אסביר שמדובר בנער די שובב ורגיש שמתעסק עם חיות קסומות
מה אומרים? אהבתם?
צפה בקובץ המצורף 1025375צפה בקובץ המצורף 1025377צפה בקובץ המצורף 1025378צפה בקובץ המצורף 1025380צפה בקובץ המצורף 1025381
חח לגמריוואו מדהים!! מכירה את הדמות וזה הזוי שכל ציור מצויר בסגנון שונה ועדיין כולם מביעים את האפוי של הדמות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: