מה זה הדבר הזה??!?!?טוב, טוב. אם כ״כ חשוב לכם לראות מישהו שבאמת מצייר, הנה לכם : )
שוב Deck two כם היצירות המטורפות שלו.
ואני מאמינה שגם כאן יהיו כאלה שיגידו ״נו, באמת. הוא לא באמת צייר. הוא רק נעמד לתמונה״.
ובכן, צר לי לאכזב אתכם
צפה בקובץ המצורף 548549 צפה בקובץ המצורף 548550 צפה בקובץ המצורף 548551 צפה בקובץ המצורף 548552 צפה בקובץ המצורף 548553
הרגשות שהציורים מעבירים מכים בך.צהריים טובים כולם!
מאייר יפני מסתורי המכנה את עצמו Avogado, מפרסם מדי יום איורים מרתקים ומהפנטים שמצליחים להסביר תחושות מוכרות שכולנו חווים במהלך החיים שלנו. הקסם של האיורים הללו הוא העובדה שלמרות שהם מאוד פשוטים, הם מאוד מדויקים ונוגעים ישר בפנים.
כשאתה מנסה להציל משהו שאמור להישאר בעבר
צפה בקובץ המצורף 508521
כשאתה חוסם את הלב שלךצפה בקובץ המצורף 508522
כשהעבודה שואבת ממך את הכוחות
צפה בקובץ המצורף 508523
כשהעיניים נפגשות
צפה בקובץ המצורף 508524
הטראומות שלי ואני
צפה בקובץ המצורף 508525
אפתיות
צפה בקובץ המצורף 508526
יותר מידי מילים
צפה בקובץ המצורף 508527
זמן
צפה בקובץ המצורף 508528
כשאתה מרגיש תקוע
צפה בקובץ המצורף 508529
כשפשוט נגמר לך הכוח
צפה בקובץ המצורף 508530
ישר בפנים!
וואו.
תודה שרי.
מרגש!!!
ואווווווו
יש מצב לעוד ציורים ממנו?
בהחלט ניסיתי לחפש עוד מהיצירות-עוצרות-הנשימה שלו.הרגשות שהציורים מעבירים מכים בך.
מרגש עד דמעות.
תודה.
טוב... תודה.קרמפצ'וקץ
(מחמאה בשפת אליסיה)
טוב... תודה.
מי אני שאתווכח?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: