סליחה אם הובנתי לא נכון,נכתב ע"י 123770;1968397:בחנוכה הכנתי את הסופגניות בכאילו של בקר והן היו נראות קצת כמו קציצות גפילטעפיש.
תנסו לשחזר את ההצלחה
נכתב ע"י חישוקים;1968479:קניתי מאגים חמודים במקסטוק ושמתי בכל משלוח כמה עוגיות בתוכו. הוספתי שוקולדים וחבילת וופלים בגוונים המתאימים ושלחתי עם כיתוב "משתה ושמחה".
להורים המשלוח היה גדול ומכובד, אם תרצי- אפרט. הרעיון היה "טעם של בית".
בהצלחה!
נכתב ע"י hbecker;1968248:2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1 שקית וניל
קורט מלח
200 גרם מרגרינה מחולקת לקוביות.
מעבדים המיקסר לבצק אחיד.
מחלקים ל-2
לחלק אחד מוסיפים 2 כפות קקאו, 1/4 כוס מים ו 2 כפות סוכר. אם הצק החום נוקשה מדי, מוסיפים עוד טיפה מים עד שיהיה נח לרידוד.
מרדדים את הבצק הלבן והחום. מניחים את החום מעל ללבן. מגלגלים ומהדקים מעט ובזהירות שלא להרוס את הגליל.
פרוסים לפרוסות , משכיבים על תבנית מרופדת בניר אפיה ואופים ב 180 מעלות כ-15 דקות או עד להזהבה קלה של החלק הלבן.
נכתב ע"י רבקה א;1969044:אני רוצה ליצור מהעוגיות האלה סוכריה על מקל - יש אפשרות לתקוע מקל באפיה או שזנ ישרף? אולי דרך אחרת, ולגבי הצבע מאכל - את מכינה רק את הבצק הלבן ומוסיפה לחצי השני צבע מאכל? - זה יוצא טעים? זה מתאים לי למשלוח מנות (אני רוצה גם יפה גם טעים)
יצירות מדהימות בבלאגן מסודר!נכתב ע"י hbecker;1969415:
נכתב ע"י חדוי כנרת;1969420:יצירות מדהימות בבלאגן מסודר!
נכתב ע"י tehia;1968184:פרסמה בעבר נעמה א.
אני ממש רוצה לעשות את זה למשלוח מנות
מישהי יודעת איך עושים את הצורה? את החור המדויק שבו עובר החוט?
האם קונים את החוטים בחנות למוצרי אפיה?
תודה לכל העונות
נכתב ע"י ST2000;1969913:למי יש מתכון מדויק
להכנת רויאל אייסינג
תודה מראש
נכתב ע"י שולחנית;1969940:חלבונים מוקצפים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: